Çukur'un gizemli karakteri Cumali sonunda ortaya çıktı!

Çukur'un gizemli karakteri Cumali sonunda ortaya çıktı!
Çukur dizisinin en çok merak edilen karakteri Cumali sonunda ortaya çıktı. İdris'in hapishanedeki oğlu Cumali kim? Dizinin en gizemli karakterine hangi oyuncu hayat veriyor? Nejat İşler iddiaları doğru mu? İşte ayrıntılar;

Show TV'nin tüm yükünü tek başına sırtlayan, son zamanların en başarılı dizileri arasına adını yazdıran Çukur dizisi dün 26'ncı bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin en çok merak edilen karakteri şüphesiz İdris'in cezaevindeki en büyük oğlu Cumali. İzleyicinin merakla beklediği Cumali karakteri sonunda ortaya çıktı.

ÇUKUR'DA İDRİS KARAKTERİNİ KİM CANLANDIRIYOR?

Hakkında onlarca iddia ortaya atılan İdris karakterini hala kimin canlandırdığı gizemini koruyor. Gelecek hafta ortaya çıkacak karakter için dizinin ilk bölümünde ölerek diziden ayrılan Kahraman karakterine hayat veren Mustafa Üstündağ'ın diziye Cumali karakteriyle döneceği iddia edilmişti.

İddialara göre Cumali ve Kahraman'ın ikiz kardeş olacağı söyleniyordu. Ancak Mustafa Üstündağ şimdilerde Show TV'de yayınlanan yakında yayından kaldırılacak 'Tehlikeli Karım' dizisinde başrol oynuyor. Yani bu iddianın gerçek olma ihtimali oldukça düşük.

ÇUKUR'DA NEJAT İŞLER İDDİASI

Diğer iddiada Cumali karakterine Nejat İşler'in hayat vereceği yönündeydi. Dizilerde fazla göremediğimiz oyuncu Çukur'a katılmış olabilir mi? Bu sorunun cevabını haftaya göreceğiz.

Sizi Cumali karakterinin dizide gösterildiği ilk sahneyle başbaşa bırakıyoruz. Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

24-04-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar