27 Kasım 2018 Salı Reyting Sonuçları

27 Kasım 2018 Salı Reyting Sonuçları
27 Kasım 2018 Salı ekrana gelen dizilerin reyting sonuçları belli oldu. Dün Kadın mı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı çok izlendi? İşte reytingler;

27 Kasım 2018 Salı gününün reyting sonuçları elimize ulaştı. Seyircinin ilgiyle izlediği, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Mehmetçik Kutlu Zafer gibi başarılı dizilerin yayınlandığı 27 Kasım Salı günü reytinglerde hangi yapım daha çok izlenme oranı aldı? Kadın geçen haftaki reytingini korumayı başarabildi mi? İşte dünün reytingleri;

27 KASIM 2018 SALI TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

27 KASIM 2018 SALI AB REYTİNG SONUÇLARI

TÜM KATEGORİLERDE KADIN ZİRVEDE!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın dün 41. bölümüyle ekranlardaydı. Başrollerini Caner Cindoruk ve Özge Özpirinçi'nin paylaştığı dizi geçen haftaki başarısını bu hafta da sürdürmeyi bildi. Dizi total, ab ve abc reyting kategorilerinde aldığı yüksek izlenme oranlarıyla yine 1. sırada yer aldı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ZİRVE TAKİPÇİSİ

atv ekranlarında yayınlanan, başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün 117. bölümüyle ekranlara geldi. Haftalardır zirve yüzü görmeyen dizi bu hafta da Kadın dizisinin gerisinde kaldı. Eşkıya Dunyaya Hukumdar Olmaz dün yayınlanan bölümüyle total, ab ve abc kategorilerinde günü 2. sırada tamamladı.

MEHMETÇİK KUTLU ZAFER İZLENME ORANLARI

Geçen hafta TRT ekranlarında yayınlanan Türkiye-Ukrayna maçından dolayı yayınlanmayan Mehmetçik Kutlu Zafer dün 24. yeni bölümüyle ekranlardaydı. Dizi total'de 15. sırada yer alırken, ab kategorisinde ise 8. sırada yer alarak günü tamamladı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER KAÇINCI SIRADA?

Star tv ekranlarında dün 43. bölümüyle yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler, total reyting kategorisinde 20. sıraya kadar geriledi. Başarılı oyuncu Şükran Ovalı'nın da konuk oyuncu olarak katıldığı Ufak Tefek Cinayetler total'de 20. sırada yer alırken, ab kategorisinde 7. sırada günü tamamladı.

28-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar