Avlu dizisi yapım şirketi Limon Film'den Sevda Dalgıç açıklaması

Avlu dizisi yapım şirketi Limon Film'den Sevda Dalgıç açıklaması
Avlu dizisinden sağlık sorunları nedeniyle çıkarıldığını iddia eden Sevda Dalgıç'a dizinin yapım şirketi Limon Film'den yanıt geldi.

Star TV'de yayınlanan Avlu dizisine yeni sezonda Bade karakteriyle dahil olan genç oyuncu Sevda Dalgıç, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, sağlık sorunları nedeniyle yapım şirketinin kendisini diziden çıkardığını şu sözlerle duyurmuştu.

Sevda Dalgıç diziden çıkarıldığını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu; "Oyuncu kadrosuna bu sezon dahil olduğum Avlu dizisinin çekimlerine ameliyatım nedeniyle 2 hafta doktor raporlu olarak ara verdim. Sağlığıma kavuştuktan sonra diziye dönmek istediğimi söyledim. Ancak karşı taraftan net bir cevap alamadım. 2 hafta boyunca hikayede karakteri oyaladılar. Israrlarım sonucu Bade karakterinin hastalık süreci uzadığı için diziden çıkarıldığımı söylediler. Bu durumda anlıyorum ki bir oyuncunun hasta olma lüksü bile yok. Kamuoyuna duyurulur."

Konuyla ilgili dizinin yapım şirketi Limon Film, gelen tepkiler neticesinde yazılı bir açıklama yaptı. Sevda Dalgıç'ın iddialarının yalanlandığı açıklama şöyle denildi; 

"Öncelikle yapımcılığını yaptığımız tüm projelerde olduğu gibi Avlu dizisinde de birlikte çalıştığımız oyuncularımızın ve tüm ekip arkadaşlarımızın sağlığının her şeyden önce geldiğini belirtmek isteriz.

Avlu’da birlikte çalıştığımız eski oyuncumuz Dalgıç’ın soysal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Kesinlikle kendisinin hastalığından dolayı projemizden çıkarılmamıştır.

Bade karakterini canlandıran oyuncumuza, tarafımızca üç hafta süre sonunda hikaye gereği oynadığı role bir süre daha yer veremeyeceğimizi, beklemesi gerektiği bildirilmiştir.

Bekleme sürecinde hikayesine çalışarak üzerinde düşünüp karaktere ağırlık verebileceğimizi menajerine iletmemize rağmen oyuncu beklemek istemediğini tarafımıza bildirmiştir.

Karşılıklı iyi niyetle teşekkürlerimizi sunarak yollarımızı ayırdık. Tüm Avlu izleyicilerini doğru bilgilendirmek amacıyla bu açıklama yapılmıştır."

Sevda Dalgıç kimdir?

1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olan Dalgıç'ın ilk televizyon projesi Fox TV'de yayınlanan Arka Sıradakiler dizisi oldu. Arka Sıradakiler dizisinde hayat verdiği Özge karakteriyle büyük beğeni toplayan genç oyuncu ilerleyen zaman içerisinde Nizama Adanmış Ruhlar ve Öğretmen Kemal dizilerinde rol aldı.

 

27-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar