Çukur 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Tüm dengelerin alt üst olduğu Çukur dizisinin 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Aralık Pazartesi Çukur'da neler olacak?

Show TV'de pazartesi gününün en çok izlenen dizisi Çukur, 26 Kasım Pazartesi yayınlanan bölümün ardından kafalarda yine bir çok soru işareti bıraktı. Yayınlanan her bölümünde heyecan ve aksiyonun tavan yaptığı dizide yine izleyiciyi ekrana bağlayan bir çok gelişme yaşandı. Yeni sezonda tüm dengelerin alt üst olduğu dizide düğümler birer birer çözülmeye başladı. 3 Aralık Pazartesi günü yeni bölümüyle ekranlara gelecek Çukur 45. bölüm fragmanında neler olacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

ÇUKUR 45. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

YAMAÇ ERSOY’U NEDEN VURDU?

Ersoy’un Karakuzulardan gizli işler yürüttüğünü öğrenen Yamaç amacına ulaştı. Karakuzular hakkında istediği her bilgiye Ersoy aracılığıyla ulaşan Yamaç, Karakuzuların altın işlerini patlattı. Bulgarlara acilen istedikleri malı yetiştirmeleri gereken Karakuzular, iki altın işinin Yamaçlar tarafından patlatılması sonrası zor duruma düştüler. İçlerinde bir sızıntı olduğunu anlayan Mahsun ve Çeto, Ersoy dahil yanlarındaki herkesten şüphelenmektedirler. Durumun farkına varan Ersoy, gerçeklerin ortaya çıkabileceğini Yamaç’a söyledi. Mahsun ve Çeto’nun Ersoy’dan şüphelenmemeleri için plan yapan Yamaç, son altın işinde Ersoy’u karnından vurarak yaraladı ve üzerindeki şüpheleri ortadan kaldırmış oldu.

MEKE’NİN TEPKİSİNİN NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Geçen sezonun en sevilen karakterleri arasında yer alan Meke’nin Yamaç’a olan tepkisi izleyiciyi kızdırmıştı. Dizinin 44. bölümünde nihayet Meke’nin neden böyle tepki verdiği ortaya çıktı. Emmi, Metin, Kemal ve Celasun’u bir araya getirmek için bir organizasyon yapar. Metin ve Kemal’i takip eden Meke, hepsini bir arada görünce içeri girer ve İdris’ten hesap sorar. Babası Muhittin’i Çukur’a gömemediğini, cenazede hiç birisinin yanında olmadığını söyleyen Meke’nin sezon başından bu yana neden tepkili olduğu da ortaya çıkmış oldu.

YAMAÇ, ÇUKUR’A GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Meke’nin söylediklerinden sonra İdris, Yamaç’a Muhittin’in nereye gömüldüğünü öğrenip gerekeni yapmasını söyledi. Yamaç, Muhittin’in mezarını Çukur’a taşımak için cenaze töreni hazırladı. Yamaç’ın mahalleye dönmesi ve cenaze törenin katılım göstermesi, mahalleliye büyük umut olurken durumdan haberdar olan Mahsun sinirlerine hakim olamadı.

BEKLENEN KAVUŞMA GERÇEKLEŞTİ

Selim, Aliço aracılığıyla Cumali’yi anne ve babasının karşısına çıkmaya ikna etti. Yıllar sonra öldü bildiği oğlunu karşısında gören Sultan Ana ve İdris gözyaşlarına hakim olamadı. Cumali’yi karşısında gören Sultan Ana, sağlığına kavuştu. Cumali, İdris ve Sultan’ın kavuşma sahnesi izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşattı

29-11-2018
Yazar Hakkında
Oğuzhan Temel

Oğuzhan Temel

Ben Oğuzhan Temel, 10 Kasım 1993 tarihinde Kocaeli/Gebze'de doğdum. 2010 yılından bu yana canlitv.com'da görev alıyorum. 2018 yılından itibar .. devamı.. mail
Yorumlar