28 Mart Pazartesi 2022 Reyting Sonuçları

28 Mart Pazartesi 2022 Reyting Sonuçları
28 Mart 2022 Pazartesi gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Yasak Elma, Üç Kuruş, Survivor All Star ve Alparslan Büyük Selçuklu mücadelesinde kazanan kim oldu?

28 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan dizi, film gibi yapımları izleyenler reyting sonuçlarının araştırmasını yapıyor. Peki 28 Mart 2022 Pazartesi yani dünün reyting sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte 28 Mart 2022 Pazartesi gününün reyting sıralaması..

Reyting sonuçları, Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından açıklanan verilere göre belli oldu. Yasak Elma, Üç Kuruş, Survivor ve Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümleriyle televizyon ekranlarında yerini alırdı. Bu birbirinden iddialı dizilerden hangisi reytinglerinde en çok izlenen dizi veya program hangisi oldu?

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Total izleyici grubunda dün en çok izlenen yapım TR 1'de yayınlanan 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisi oldu. Fox TV'de yayınlanan 'Yasak Elma' listenin ikinci sırasında kendine yer bulurken, TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı 'Survivor All Star' üçüncü oldu. Show TV'de yayınlanan 'Üç Kuruş' dizisi ise altıncı sırada yer aldı.

1 ALPARSLAN BUYUK SELCUKLU TRT1
2 YASAK ELMA FOX
3 SURVIVOR ALL STAR TV8
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
5 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
6 UC KURUS SHOW TV
7 ESRA EROL'DA ATV
8 ALPARSLAN BUYUK SELCUKLU (OZET) TRT1
9 YASAK ELMA (OZET) FOX
10 FIRINCININ KARISI (T.S) KANAL D

AB İLK 10 PROGRAM

AB izleyici grubunda da günün birincisi TRT 1'in nefes kesen dizisi 'Alparslan Büyük Selçuklu' oldu. 'Survivor All Star' ise günü ikinci sırada tamamladı. 'Yasak Elma' üçüncü, 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' ise dördüncü sırada günü tamamlayan yapımlar oldu. 

1 ALPARSLAN BUYUK SELCUKLU TRT1
2 SURVIVOR ALL STAR TV8
3 YASAK ELMA FOX
4 ALPARSLAN BUYUK SELCUKLU (OZET) TRT1
5 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX 
6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
7 EDIS KONSER TV8
8 UC KURUS SHOW TV
9 YASAK ELMA (OZET) FOX
10 FIRINCININ KARISI (T.S) KANAL D

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

ABC1 izleyici grubunda da 'Alparslan Büyük Selçuklu' listenin birinci sırasında yerini koruyarak Pazartesi gününe en çok izlenen yapım olarak damga vurmayı başardı. Listenin devamı şöyle sıralandı; "Survivor All Star" ikinci, "Yasak Elma" üçüncü, "Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber" dördüncü sırasında yer aldı.

1 ALPARSLAN BUYUK SELCUKLU TRT1
2 SURVIVOR ALL STAR TV8
3 YASAK ELMA FOX
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
6 ALPARSLAN BUYUK SELCUKLU (OZET) TRT1
7 UC KURUS SHOW TV
8 YASAK ELMA (OZET) FOX
9 ESRA EROL'DA ATV
10 ATV ANA HABER ATV
29-03-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar