Hadise'nin sır gibi sakladığı kız isteme fotoğrafları ifşa oldu

Hadise'nin sır gibi sakladığı kız isteme fotoğrafları ifşa oldu
Ünlü şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler'in ilişkisi evlilik yolunda ilerliyor. Hadise'nin sır gibi sakladığı kız isteme fotoğrafları ifşa oldu. İşte o fotoğraflar…

Magazin gündeminin en gözde çiftlerinden olan Hadise ile Mehmet Dinçerler'in ilişkilerindeki gelişmeler yakından takip ediliyor. Ünlü çift en son kız isteme töreni için bir araya gelmişti. Ünlü şarkıcı Hadise evinde yapılan törenle Mehmet Dinçerler'le evliliğe bir adım daha yaklaştı. Hadise'nin çalışanlarına görüntü sızmaması için sözleşme imzalattığı da konuşulmuştu. Hadise ile Mehmet Dinçerler'in kız isteme töreni sır gibi saklanmıştı. Herkesin merak ettiği o görüntüler basına yansıdı. Hadise sevgilisi Mehmet Dinçerler'e bir sürpriz hazırladı ve o görüntüleri paylaştı.

Hadise nişan gecesinden fotoğraflar paylaştı

Ünlü şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler'in evlilik hazılıkları devam ediyor. Bir süredir beraber olan çiftin her adımı ise magazin gündeminde haber oluyor. Ünlü çift son olarak bir kız isteme töreni yaptı. Ailelerin katıldığı tören çok merak ediliyordu. Hadise evinde yapılan törenden hiçbir karenin sızmaması için çalışanlarına sözleşme imzalattı. Görüntülerin yansımaması için sıkı önlemler alan Hadise o görüntüleri konserinde paylaştı. Sır gibi saklanan görüntüler bizzat Hadise tarafından paylaşıldı. Nişan yüzüğünü parmağına takan Hadise nişanlısı Mehmet Dinçerler'e konserinde sürpriz yaptı ve o geceye ait görüntüleri projeksiyondan yansıttı.

Hadise'den Mehmet Dinçerler'e sürpriz

İş insanı Mehmet Dinçerler ile Hadise'nin birlikteliği yılın en çok konuşulanlarından olmaya devam ediyor. Ünlü çift nişanlanarak evliliğe bir adım daha yaklaştı. Hadise nişan gecesine ait kareleri konserinde paylaştı. Hadise kendisini izlemeye gelen nişanlısı Mehmet Dinçerler için özel bir şarkı söyledi ve o anlarda perdeye kız isteme töreninden fotoğraflar yansıltıldı. Merak edilen Hadise'nin nişan töreninden görüntüler yine Hadise tarafından paylaşıldı. Hadise o anları kendi sosyal medya hesabından da paylaştı. Çiçeklerle süslü bir fon önünde Hadise ve Mehmet Dinçerler'in verdiği pozlar yansıdı. Hadise'nin o gece için beyaz bir elbise tercih ettiği de gözlerden kaçmadı. Hadise "Bu şarkıyı sevgilim için söylemek istiyorum" diyerek Mehmet Dinçerler'e aşkını bir kez daha ilan etti.

28-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar