29 Kasım Pazar Reyting Sonuçları

29 Kasım Pazar Reyting Sonuçları
Arıza, Menajerimi Ara, MasterChef, Kefaret ve Çok Güzel Hareketler 2 dizi ve programlarının yayınlandığı 29 Kasım Pazar reyting sonuçları belli oldu.

TV kanallarının ve bu kanallarda yayınlanan programların izlenme oranlarını araştıran vede ölçümleyen Televizyon İzleme Araştırma Komitesi tarafından ölçümlenen 29 Kasım Pazar reyting sonuçları belli oldu.

Dün Show TV, Fox TV, Atv, Star TV ve TRT 1 kanallarında prime time zamanında beş dizi ekrana geldi. Dün hangi dizi ve programlar yayınlandı? En çok izlenen kanal, program ve dizi hangisi oldu? İşte dünün reytingleri

29 Kasım Pazar Reytinglerinde Hangi Dizi ve Programlar Mücadele Etti?

Dün Show'da 'Arıza' dizisi 13. yeni bölümüyle ekrana gelirken, Fox TV'nin yeni dizisi 'Kefaret' 3. yeni bölümüyle ekranda yerini aldı. Atv'de 'Maria ile Mustafa' dizisinin 14. bölümü izleyiciyle buluşurken,  Star TV'de 'Menajerimi Ara' dizisinin 15. yeni bölümü ekranda oldu. TRT 1'de ise 'Tövbeler Olsun' dizisi 16. bölümüyle yayınlanan dizi oldu.

29 Kasım Pazar Reyting Sonuçları

29 Kasım Pazar reyting sonuçlarına göre tüm kategorilerde 'MasterChef Türkiye' günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu.

Total'de 'Kefaret' dördüncü, 'Arıza' beşinci, 'Çok Güzel Hareketler 2' altıncı, 'Maria ile Mustafa' günü dokuzun sırada tamamlayan yapım oldu. 'Menajerimi Ara' ve 'Tövbeler Olsun' dizileri Total kategorisinde ilk 10'da yer alamadı.

AB'de 'Kefaret' üçüncü, 'Menajerimi Ara' dördüncü, 'Arıza' beşinci, 'Çok Güzel Hareketler 2' yedinci sırada yer aldı. 'Tövbeler Olsun' ve 'Maria ile Mustafa' dizileri AB'de ilk 10'da yer alamadı.

ABC kategorisinde ise 'Kefaret' üçüncü, 'Arıza' dördüncü, 'Menajerimi Ara' altıncı, 'Çok Güzel Hareketler 2' yedinci sırada yer alırken 'Tövbeler Olsun' ve Maria ile Mustafa dizileri ilk 10'da yer alamadı.

 

30-11-2020
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar