Dizi Çalışanlarına Taciz Şoku!

Dizi Çalışanlarına Taciz Şoku!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da çekimler sırasında kostüm görevlisi üç kadına saldırıda bulunuldu. Saldırganlar çalışanların bulunduğu odanın kapısını kırmaya çalıştı.

Televizyonlarda her gün heyecanla takip etimiz diziler için onlarca kişi günlerce gece gündüz demeden çalışıyor ter döküyor ve hatta zaman zaman kazalara uğruyor ve bazen sakat bile kalabiliyorlar. Bizim keyifle 90 dakika boyunca izlediğimiz filmler için günlerce çaba emek harcanıyor. Bu işi yapanlar o kadar büyük bir özveriyle çalışıyorlar ki geceleri gündüzlerine karışıyor ve ailelerini çoğu zaman göremiyorlar. Uzun yıllardır Atv ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamlarının en çok izlenen yapımlardan biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da bu dizilerden biri ve bu dizi çalışanları da seyirciye her hafta yeni bölüm yetiştirebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Oysa dün gece yaşanan çirkin bir olay ekmek paraları için gece gündüz demeden çalışan EDHO çalışanları için tam bir şok oldu. İddiaya göre dizi çekim için set hazırlıkları yaparken bulunulan otelde bazı kişilerce EDHO dizisinin kostüm ekibinde çalışan üç kadın çalışana saldırı düzenlendi. Saldırıda kostüm görevlisi kadınların bulunduğu odaya çıplak halde girmeye çalışan saldırganlar çalışan üç kadına şiddet ve cinsel saldırıda bulundular. İşte haberin detayları!

EDHO’ya İğrenç Saldırı!

Atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide çalışan üç kostüm görevlisi kadın dün gece bir grubun saldırısına uğradı. Tv100’ün haberine göre İstanbul Maltepe İlçesi’nde bir otelde çekim için bulunan dizi çalışanları hazırlık için kiralanan odada kostüm hazırlıkları sırasında saldırıya maruz kaldı. Yan odada kalan saldırganlar küfürler savurarak kostüm çalışanlarının bulunduğu odanın kapısını kırmaya çalıştılar ve fiziki şiddete teşebbüs ettiler. Set çalışanı üç kadın kapıyı tutmaya çalışırken diğer taraftan da arkadaşlarından yardım istediler. Çalışan üç kadın ve saldırganlar karakola götürülerek ifadeleri alındı. Uyuşturucu madde kullandıklarını itiraf eden saldırganlardan ikisinin uyuşturucu üretimi, satışı, reşit olmayan kıza tecavüz gibi suçlardan sabıkalı olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre saldırganlar çıplak bir şekilde odaya girmeye çalıştılar ve bu sırada kapıyı tutan kadınlara saldırdılar. Şahısların adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Oktay Kaynarca’dan Sert Tepki!

Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca yaşanılan olayın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kaynarca paylaşımında “dün gece sabahlara kadar özveri, inanç ve sevgiyle işlerini yapmaya çalışan gencecik ekip arkadaşlarıma ne içtikleri belli olmayan iğrenç, pislik suç makinesi bir grup tarafından alenen taciz, meskene tecavüz ve cinsel istismar suçu işlenmiştir. Bu iğrenç kimliklerin daha önce de işledikleri suçları da göz önünde bulundurarak gereken en ağır yaptırımların uygulanmaması adalete olan inancımızı derinden sarsacaktır. Adalete inanmayan toplumlarsa kendi adaletlerini uygulamaya başlarlar” ifadesini kullandı.

30-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar