Mucize Doktor’un Ezo’su Belli Oldu

Mucize Doktor’un Ezo’su Belli Oldu
Mucize Doktor’a yeni bir karakter giriyor; Ezo. Doktor Ali Vefa’nın yeni komşusu olacak olan Ezo karakterini güzel oyuncu Ezgi Asaroğlu canlandıracak. İşte detaylar!

Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları seyirciyle bululan ve bu sezon ikinci sezonu olan MF Yapım imzalı uyarlama dizi Mucize Doktor’a yeni bir oyuncu daha katıldı. Başarılı dizi özellikle geçtiğimiz sezon oldukça iyi reytinglerle sezona başlamış ve liderliği yakalayarak uzun bir süre bu şekilde devam etmişti. Daha sonra reytinglerinde belli bir düşüş yaşasa da dizi her zaman ilk sıralarda yer almayı başardı. Dize otizmli bir karakter Doktor Ali Vefa’nın hayata karşı mücadelesini ele alıyor. Ali son olarak yine kendisi gibi doktor olan ve aynı hastanede çalışan Doktor Nazlı ile bir aşk yaşamış ancak ilişkileri ne yazık ki Ali Vefa’nın her şeye uyum sağlayamaması üzerine daha fazla ilerleyememiş ve son bölümde ikili üzülerek ayrılmıştı. Ali Vefa aynı zamanda Nazlı’ya komşu olan evinden de ayrılmıştı. Şimdi Ali Vefa’nın taşınacağı yeni eve komşu olan ve dizide Ezo karakterine hayat verecek oyuncu da belli oldu. Mucize Doktor’da Ezo’yu güzel oyuncu Ezgi Asaroğlu’nun canlandıracağı öğrenildi.

Mucize Doktor’a Yeni Karakter: Ezo!

Fox Tv’nin başarılı yapımı Mucize Doktor son zamanlarda seyircinin en çok takip ettiği ve reytinglerde de oldukça iyi seviyelerde olan bir yapım. Dizi MF Yapım tarafından hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altınmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu ve Reha Özcan gibi isimler rol alıyor. Dizde Taner Ölmez’in canlandırdığı Doktor Ali Vefa karakteri otizmli bir doktor olarak karşımıza çıkıyor. Ali Vefa her insanın yaptığı bazı davranışları yazaken bununla mücadele etmeye çalışıyor. Sık sık takılıp düşse de mücadelesine devam ediyor. Şimdilerde Ali Vefa Nazlı ile olan aşkını da bitirmek zorunda kaldı ve yeni evine taşınıyor. Tabi yeni evinde yeni komşusu da Ezo adında genç bir kız. Ezo ile Ali komşu olduktan sonra Ezo’nun hikayesi nasıl ilerleyecek ve Ali Vefa ile arasında herhangi bir ilişki başlayacak mı zaman gösterecek.

Ezgi Asaroğlu Kimdir?

18 Haziran 1987 yılında dünyaya gelen Ezgi Asaroğlu ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü’nden mezun olmuştur. Oyuncu oyunculuk yapmaya karar verdikten sonra ilk tecrübesini Bir Dilim Aşk adlı diziyle yapmıştır. Daha sonra peş peşe pek çok yapımda rol alan güzel oyuncu asıl çıkışını Leyla İle Mecnun adlı diziyle yapmıştır. Ezgi Asaroğlu’nun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Bir Dilim Aşk

-          Zor Karar

-          Yolcu

-          Menekşe ile Halil

-          Hatırla Sevgili

-          Gece Sesleri

-          Binbir Gece

-          Kampüste Çıplak Ayaklar

-          Acı Aşk

-          Leyla ile Mecnun

-          O Hayat Benim

29-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar