29 Nisan Pazartesi reytinglerinde büyük sürpriz!

29 Nisan Pazartesi reytinglerinde büyük sürpriz!
29 Nisan Pazartesi günü Çukur, Zalim İstanbul, Söz, Vuslat ve Yasak Elma dizileri yeni bölümleriyle yayınlandı. 29 Nisan Pazartesi reyting sonuçlarında hangi dizi birinci oldu?

29 Nisan Pazartesi reyting sonuçları elimize ulaştı. Çukur, Zalim İstanbul, Söz, Vuslat ve Yasak Elma dizileri yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkarken, günün birincisi hangi dizi oldu? Dünün reytinglerini canlitv takipçileri için ayrıntılı olarak inceledik!

29 Nisan Pazartesi Reyting Sonuçları

'Çukur' tüm kategorilerde birinci!

Show TV ekranlarında ilgiyle izlenen, gelecek sezon devam edeceği kesinleşen diziler arasında yer alan 'Çukur' dizisi dün heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Geçtiğimiz haftalarda Erkan Avcı, Dilan Çiçek Deniz ve Berkay Ateş'in diziden ayrılması izleyicide bir şok etkisi yaratırken dizinin dün yayınlanan bölümünde bir ayrılığa daha tanıklık ettik. Dizide İlayda Alişan'ın hayat verdiği 'Akşın' karakteri senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Dizinin takipçileri hızla artan ayrılıklara tepki gösterse de dizi bu haftada gününün en çok izleneni olmayı başardı.

Çukur 29 Nisan Pazartesi günü yayınlanan 63. bölümüyle total'de 7.94, ab'de 7.01 izlenme oranıyla günü birinci sırada tamamladı.

'Söz' total'de zirveye çok yakın!

Star TV ekranların en çok izlenen asker temalı dizisi 'Söz' dün 80. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yüksek izlenme oranlarına rağmen gelecek sezon ekranlarda olmayacağı öğrenilen dizide dün seyircinin uzun zamandır beklediği senaryo gerçekleşti. Timin ve Yavuz'un uzun zamandır peşinde olduğu Dragan nihayet yakalandı ve adalet önünde hesap vermek üzere tutuklandı. Öte yandan başı dertte olan Eylem'in imdadına tim yetişir. Dragan ve Sadık emniyette çarpraz sorguya alınır.

Söz 29 Nisan Pazartesi günü yayınlanan 80. bölümüyle total'de 7.66 izlenme oranıyla ikinci, ab'de 4.2 izlenme oranıyla günü dördüncü sırada tamamladı.

'Yasak Elma' yerini koruyor!

Fox TV ekranlarının en entrikalı dizisi 'Yasak Elma' dün 43. yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Tam her şey yolunda giderken ortaya çıkan Mustafa, Halit'e 'bana bunu yapma, pişman ederim demiştim' diyerek silahını ateşliyor. Hemen devreye giren korumalar Mustafa'yı etkisiz hale getirirken, silahtan çıkan kurşunun Erim'e isabet ettiği anlaşılıyor. Erim apar topar hastaneye kaldırılırken herkes olanlardan Yıldız'ı sorumlu tutuyor. Ancak Yıldız en büyük darbeyi Halit'in boşanma kararıyla alacaktır!

Yasak Elma 29 Nisan Pazartesi günü yayınlanan 43. bölümüyle total'de 4.85, ab'de 4.05 izlenme oranıyla günü iki kategoride de beşinci sırada tamamladı.

30-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar