3 Kasım 2020 Salı Reyting Sonuçları

3 Kasım 2020 Salı Reyting Sonuçları
TİAK tarafından ölçümlenen 3 Kasım 2020 Salı reyting sonuçları açıklandı. Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Baraj ve MasterChef dün ne kadar izlendi?

3 Kasım 2020 Salı reyting sonuçları merak ediliyor ve her gün binlerce kişi tarafından aranıyor. TİAK tarafından ölçümlenen reytingler yapımların sürekliliğini belirleme konusunda büyük önem taşıyor. Bu nedenle izleyici takip ettiği televizyon yapımlarının izlenme oranlarını araştırıyor. Dün izleyicinin tercihi hangi dizi veya program oldu? İşte dünün reyting sonuçları!

Dün hangi dizi ve programlar yayınlandı?

Dün prime time'da TRT 1'de Masumlar Apartmanı, Atv'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Tv8'de MasterChef Türkiye, Fox TV'de Baraj, Kanal D'de Hekimoğlu izleyiciyle buluşan yapımlar oldu. PT'de yayınlanan yapımlar kadar Off Prime Time yani gündüz kuşağında yayınlanan yapımlar da reyting tablolarında oldukça önemli sıralamalar elde ediyorlar. Bu programlara Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol'da programlarını örnek gösterebiliriz.

3 KASIM 2020 SALI TOTAL & AB REYTİNG SONUÇLARI

Dün Total'de birinci sırada yer alan yapım başrollerini Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın paylaştığı TRT dizisi Masumlar Apartmanı oldu. Atv'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ikinci, Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber dördüncü ve MasterChef Türkiye beşinci sırada yer alan yapım oldu.

AB reytinglerinde de birinci sırada yer alan yapım Masumlar Apartmanı olurken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz üçüncü, Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber dördüncü, MasterChef Türkiye beşinci sırada yer aldı.

Dünün diğer iddialı yapımları Baraj dizisi total'de yedinci olurken AB'de ilk 10 sıralamasına giremedi. Hekimoğlu ise total ilk 10'da kendine yer bulamazken, AB'de günü altıncı sırada tamamlayan yapım oldu.

TOTAL İLK 10

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
3 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 MASTERCHEF TURKIYE TV8
6 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
7 BARAJ FOX
8 ESRA EROL'DA ATV
9 SHOW ANA HABER SHOW TV
10 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

AB İLK 10

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
2 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1
3 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 MASTERCHEF TURKIYE TV8
6 HEKIMOGLU KANAL D
7 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
9 ATV ANA HABER ATV
10 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8

Not: TİAK tarafından alınan karar doğrultusunda reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 sıralamayı paylaşamıyoruz.

04-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar