30 Ekim 2020 Cuma Reyting Sonuçları

30 Ekim 2020 Cuma Reyting Sonuçları
Haftaya en fazla dizi sayısı ile damga vuran ve seyirciyi akşamları ekranlara kilitleyen yapımların içerisinde bulunduğu 30 Ekim 2020 Cuma Reyting Sonuçları açıklandı!

Köklü kanallar, milyonluk projeler, usta yönetmenler ve kaleme alan yüzlerce ekibin titizlikle çalışarak bir araya getirdiği yapımlar arasında en fazla dizi dayısına sahip Cuma akşamında yine sonuçlar şaşırtı. AB ve Total sıralamsını sizlerle buluşturduğumuz haberimizde bu gün hangi yapım zirvenin sahibi oldu? Kırmızı Oda, Arka Sokaklar, Ramo, Hercai gibi dizilerin bir arada olduğu Cuma akşamda ilk sırada hangisi var? İşte 7'den 70'e herkesin merakla beklediği  30 Ekim 2020 Cuma Reyting Sonuçları! Sizde yapımların Rtük tarafından belielenen sonuçlarını merak ediyorsanız canlitv.com'da takip kalın. 

30 EKİM CUMA TOTAL SIRALAMASI

Geçtiğimi hafta Cuma günü'ne göre sıralama başlı başına değişirken 30 Ekim 2020 Cuma Reyting sonuçlarına göre;  Total'de ilk sırada TV8’e ait  “Kırmızı Oda”,  ikinci sırada Kanal D’nin eskimeyen kadrosu ve azmi ile çekilen “Arka Sokaklar”, üçüncü sırada ise “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

Geçen hafta Cuma gününde ise, ilk sırada Arka sokaklar, kırmızı oda ikinci sırada ve üçüncü sırada Arka Sokaların özet bölümü yer almıştı. Show  TV'nin sevilen dizis Ramo geçen hafta beşinci sırada çıkarken bu hafta bir basamak yukarı çıkarak haftasını dördüncü tamamladı. 

ATV'nin mardinde çekilen ve başrollerinde Ebru şahin ile Akın Akınözü'nün paylaştığı Hercai dizisi istikrarlı bir şekilde altıncı sıradaki yerini koruyor. Ve yine geçen hafta yedinci sırada yer alan Fox TV'nin başrollerinde ERdal Beşikcioğlunun yer aldığı Çocukluk dizisi bu hafta iki basamak daha gerileyerek dokuzuncu sıra ile listeye sonlardan girmeyi başardı. 

 

31-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar