30 Nisan Salı reyting sonuçları belli oldu!

30 Nisan Salı reyting sonuçları belli oldu!
Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Leke, Survivor ve Halka gibi başarılı yapımların ekranlara geldiği 30 Mayıs Salı gününe ait reyting sonuçları belli oldu.

30 Mayıs Salı gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Leke, Survivor ve Halka gibi başarılı yapımların ekranlara geldiği günde seyirci en çok hangi diziyi izledi? Düne ait reyting sonuçlarını siz değerli canlitv ziyaretçileri için derledik!

REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 KADIN – FOX

2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ – ATV

3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER – FOX

4 KADIN (OZET) – FOX

5 SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN – TV8

6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT – ATV

7 LEKE – KANAL D

8 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (ÖZET) – ATV

9 YEMİN – KANAL 7

10 ATV ANA HABER – ATV

'KADIN' YİNE ZİRVEDE!

Fox TV ekranlarının sevilen dram dizisi 'Kadın' dün 60. yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara gelen diziye Ceyda ve Emre'nin yüzleşmesi damga vurdu. Geçtiğimiz hafta tüm kategorilerde en çok izlenen yapım olmayı başaran dizi dün yayınlanan bölümüyle hangi sırada yer aldı?

'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' ZİRVE TAKİPÇİSİ!

Bu sezon final yaparak ekranlara veda etmesi beklenen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ise geçtiğimiz hafta ab kategorisinde üçüncü, total'de ise ikinci sırada yer almıştı. Dizi dün yayınlanan 130. bölümüyle hangi sırada yer aldı?

'LEKE' REYTİNGLERİ!

Günün diğer merak edilen dizisi Leke ise 3. bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D'nin büyük umutlarla yayın aldığı dizi ilk iki bölümüyle bekleneni verememiş olsa da gelecek bölümleriyle yükselmesi bekleniyor.

01-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar