31 Ekim Cumartesi Reyting Sonuçları

31 Ekim Cumartesi Reyting Sonuçları
31 Ekim Cumartesi reyting sonuçları belli oldu. TOTAL, AB reyting kategorilerinde dün hangi yapım birinci oldu? İşte dünün reytingleri!

31 Ekim Cumartesi reyting sonuçları belli oldu. Cumartesi günü Kanal D, Show TV ve TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşan Kuzey Yıldız İlk Aşk, Sadakatsiz ve Gönül Dağı dizileri İzmir'de yaşanan deprem felaketi nedeniyle bu hafta yeni bölümleriyle ekrana gelmedi. Dün yeni bölümüyle ekrana gelen tek yapım Masterchef Türkiye oldu. Peki dünün reytinglerinde hangi yapım birinci sırada yer aldı? Türkiye dün hangi programı izledi?

31 EKİM 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Dün TOTAL ve AB reyting kategorilerinde en çok izlenen yapım tv8'de yayınlanan MasterChef Türkiye oldu. Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu her iki kategoride de ikinci sırada günün tamamlarken, TOTAL'de üçüncü sırada Zümrüdüanka, AB'de ise Sadakatsiz dizisini tekrar bölümü yer aldı.

Total reytinglerinde diğer sıralamalar şöyle; Show Ana Haber dördüncü, Sadakatsiz tekrar bölümü beşinci, Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm altıncı tekrar bölümü yedinci, Zümrüdüanka özet bölümü sekizinci, Mumya Ejder İmparatoru'nun Mezarı dokuzuncu ve Kanal D Ana Haber onuncu sırada günü tamamlayam yapım oldu.

TOTAL REYTİNGLERİ (İLK 10)

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8
2 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
3 ZUMRUDUANKA FOX
4 SHOW ANA HABER SHOW TV
5 SADAKATSIZ (TKR) KANAL D
6 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV
7 KIM MILYONER OLMAK ISTER (TKR) ATV
8 ZUMRUDUANKA (OZET) FOX
9 MUMYA EJDER IMPARATORU’NUN MEZARI (Y.S) STAR TV
10 KANAL D ANA HABER KANAL D

AB reytinglerinde ise; dördüncü sırada MasterChef Türkiye özet, beşinci sırada Kim Milyoner Olmak İster tekrar bölümü beşinci yeni bölümü altıncı, Zümrüdüanka yeni bölümü yedinci, Rafadan Tayfa Dehliz Macerası sekizinci, Hava Durumu dokuzuncu ve Kanal D'de yayınlanan Suçlu filmi günü onuncu sırada tamamladı.

AB REYTİNGLERİ (İLK 10)

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8
2 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
3 SADAKATSIZ (TKR) KANAL D
4 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8
5 KIM MILYONER OLMAK ISTER (TKR) ATV
6 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV
7 ZUMRUDUANKA FOX
8 RAFADAN TAYFA DEHLIZ MACERASI (T.S) TRT COCUK
9 HAVA DURUMU ATV
10 SUCLU (Y.S) KANAL D
01-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler