Ünlü Oyuncu Tuvana Türkay Koronavirüse Yakalandı!

Ünlü Oyuncu Tuvana Türkay Koronavirüse Yakalandı!
Ünlü ve güzel oyuncu Tuana Türkay yakalandığı koronavirüsü atlatmayı başardı. Güzel oyuncunun testlerinin negatif olduğu açıklandı. İşte detaylar!

Yeniden artışa geçen ve insanları tekrar evlerine hapsetmeye başlayan koronavirüs her geçen gün artarak devam ediyor. Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte yeniden hızlı bir yükselişe geçen ve hemen her gün yüzlerce hastanın yakalandığı koronavirüs ülkemizde son günlerde birçok ünlüye bulaşmış durumda. Bu durum ünlü ünsüz herkesi etkili tedbirler almaya iterken zaman zaman gelen haberler ürkütücü olabiliyor. Ünlü oyunculardan olan ve pek çok dizi ve filmde rol alan ve seyircinin sevdiği oyunculardan biri olan Tuana Türkay’ın da koronavirüse yakalandığı haberi bir anda sosyal medyada ilk sıralarda yer alırken oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüsü atlattığını ve artık testlerinin negatif çıktığını duyurdu. İşte haberin detayları!

Tuana Türkay Covid – 19’ Yendi!

Dizi ve film dünyasının sevilen ve başarılı oyunculardan biri olan ve seyircinin de çok sevdiği oyunculardan biri olan güzel oyuncu Tuana Türkay tüm dünyayı korkutan Covid – 19’a yakalandı. Güzel oyuncu yurtdışında yaptığı tatilin ardından İstanbul’a döndü ve ve iş nedeniyle kalabalık ortamlarda bulunmaya başladı. Daha sonra bu ortamlardan ayrılan oyuncu ateş ve öksürük şikayetleriyle hastaneye başvurdu. Yapılan Covid – 19 testi pozitif çıkan oyuncu bu gelişmenin ardından evine çekildi ve kendisini karantinaya alarak gerekli tedaviye başladı. Tuana Türkay’ın 16 gün evinde dinlendikten ve tedavi olduktan sonra yapılan testlerinin negatife döndüğü açıklandı. Tuna Türkay bu gelişmenin ardından ertelemek zorunda kaldığı görüşmelerine devam edecek. Güzel oyuncu hastalığı yendikten sonra plazma tedavisi için kan bağışında bulunak istediğini belirten bir paylaşımda bulundu.

Tuana Türkay’ın Koronavirüs Paylaşımı!

3 Ekim 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu Tuana Türkay koronavirüsü yendiğini sevenleriyle sosyal medya hesabından yaptı bir paylaşımla duyurdu. Güzel oyuncu paylaşımında “Herkese merhaba coronayı atlattım. 16 gündür evdeyim ve yapılan testler sonucu artık negatif olduğum belli oldu. İmmün plazma tedavisi için kan bağışında bulunmak isterim. Kan grubum A RH + ihtiyacı olanlar mesaj atabilirler” ifadelerini kullandı. Durumunun iyi olduğu bildirilen güzel oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bu duyarlı davranışından dolayı kendisini tebrik ediyoruz.

31-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar