Depreme İzmir’den dönerken yakalanan Serenay Sarıkaya yaşadıklarını anlattı

Depreme İzmir’den dönerken yakalanan Serenay Sarıkaya yaşadıklarını anlattı
Depreme yakalanan ve yaşadığı korkuyu takipçileriyle paylaşan oyuncu Serenay Sarıkaya "İnsan, felaketin bu denli yaşandığına inanmak istemiyor" ifadeleriyle yaşadığı şoku anlattı.

Tüm ülkeyi hüzne boğan depreme İzmir’den dönerken yakalanan Serenay Sarıkaya yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı. Ekim ayının son günlerinde hepimizin içini acıtan, ülkemizin tek gündem maddesi olan İzmir depremi bazı ünlüleri de derinden etkiledi. Bunlardan biri olan oyuncu Serenay Sarıkaya, İzmir’de meydana gelen 6.9'luk depreme dönüş yolunda yakalandı. Depreme birlikte yakalandığı kişi kim ve o an neler yaşadı, haberimizde. Şimdi detaylar

Depreme İzmir’den dönerken yakalanan Serenay Sarıkaya yaşadıklarını anlattı

İzmir’den dönerken annesiyle birlikte depreme yakalanan ve yaşadığı korkuyu takipçileriyle paylaşan oyuncu Serenay Sarıkaya "İnsan, felaketin bu denli yaşandığına inanmak istemiyor" ifadeleriyle yaşadığı şoku anlattı. Ekim ayının son gününde Ege Denizi ve İzmir’in Seferihisar açıklarında 6.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 15 saniye süren depremde 100 kişiye yakın insan vefat ederken bir o kadarı da enkazdan çıkarıldı. Enkaz çalışmaları devam eden İzmir depremiyle ilgili Türkiye’yi sarsan deprem herkesi derinden yaralarken benzer bir durumu da oyuncu Serenay Sarıkaya yaşadı. Ünlü oyuncu yaşadığı korkuyu Twitter hesabından takipçileriyle şu cümlelerle paylaştı.

Kalbimiz dualarımız sizinle!

Deprem sırasında olay mahalline yakın yerde olan ve depremi kıl payıyla atlatan Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından duygularını paylaştı. İşte o paylaşım: “İzmir depremi olurken annem ve ben İzmir’den dönüş yolundaydık. Felaketin bu denli büyük yaşandığına insan inanmak istemiyor. Tüm İzmir’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kalbimiz dualarımız sizlerle…”

Serenay Sarıkaya Kimdir?

1991 yılında Ankara’da doğan oyuncu şöhreti çok erken yaşta yakaladı. Daha 15 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'nde katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü kazandı. Peşinden “Şaşkın” adlı sinema filmiyle oyunculuk kariyerine başlayan Sarıkaya, katıldığı Miss Turkey yarışmasında ikinci oldu ve ülkemizi temsil etti. Reklam filmleriyle hayran kitlesini artıran Sarıkaya, halen bazı önemli markaların reklam yüzüdür. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçilen Sarıkaya, iki kez de Altın Kelebek Ödülüne layık görüldü. Aynı zamanda şarkıcı da olan Sarıkaya müzikal tiyatrolarda görev yaparak ilgi alanını genişletmeye devam ediyor.

Rol aldığı yapımlar

2006 Şaşkın (sinema)

2008 Peri Masalı (TV dizisi)

2008 Limon Ağacı (TV dizisi)

2008 - 2010 Adanalı (TV dizisi)

2010 - 2013 Lale Devri (TV dizisi)

2013 Behzat Ç. Ankara Yanıyor (sinema)

2013 - 2015 Medcezir (TV dizisi)

2019 Alice Müzikali Alice (Tiyatro)

02-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar