4 Mayıs 2017 reytinglerin galibi kim oldu?

4 Mayıs 2017 reytinglerin galibi kim oldu?
4 Mayıs 2017 Perşembe gününün reytingleri açıklandı. Açıklanan reyting sıralamasına göre dün akşamın reyting galibi kim oldu? Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin mi? yoksa efsane yarışma Survivor mu?

Günün ilk saatlerinden itibaren merak edilen reyting sonuçları açıklandı. Peki dün yayınlanan Vatanım Sensin, Cesur ve Güzel, Çoban Yıldız ve Survivor gibi yapımların hangisi reytinglerde kaçıncı oldu? Büyük çekişmenin yaşandığı Perşembe akşamının galibi herkesi şoke etti. İşte 4 Mayıs 2017 Perşembe reyting sonuçları...

Kanal D'nin sezona damga vuran dizisi Vatanım Sensin yine bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Her hafta olduğu gibi bu haftada yeni bölümü heyecanla beklenen dizinin 26. bölümü yayınlandı. Dizideki Hilal & Leon aşkı son zamanlarda sıkça gündeme geliyor. Bu bölümde Cevdet, Selanik'te kendisini vuran kişinin Tevfik olduğunu öğrenir. Ve öfkesi dağlar kadardır. Fakat bundan daha önemli bir durum vardır. Meclisin toplanmasına çok az bir süre kala Rıza Bey'i yeniden  vatanperverlik safına çekmek zorundadır. Bunun için bir plan yapar ve plana Azize'yi de dahil eder. İzleyiciler bu bölümü nefes tutarak izledi. Kimisi ekranları başında izlerken kimisi de canlitv'den Kanal D canli izle kısmından izledi. Bakalım bu heyecan dolu bölüm diziyi reytinglerde üst sıraya taşıdı mı?

4 MAYIS 2017 REYTİNG SONUÇLARI

Sonuçları görmek için tıklayın...

05-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar