5 Şubat 2023 Pazar Reyting Sonuçları

5 Şubat 2023 Pazar Reyting Sonuçları
Yargıve Teşkilat dizileri arasındaki rekabetin yaşandığı 5 Şubat 2023 pazar gününün ekran karnesi yayınlandı yeni başlayan Fox yapımı EGO tam bir hayal kırıklığına yol açtı

Yine bir hafta geride kaldı ve haftanın son günü olan 5 Şubat 2023 Pazar gününe dair Reyting Sonuçları belli oldu. Yargı, Teşkilat ve FOX Haber arasında kıran kırana geçen günün ardından yeni başlayan EGO dizisi yapımcısını üzdü. Televizyon izleyicisi merakla takip ediyor, diziler ve haber bültenleri arasındaki rekabette reyting sonuçları nasıl şekillendi? Yargı ve Teşkilat arasında haftalardır süren zirve yarışında hangi dizi ön plana geçti? Reyting sıralamasında dizi ve programların kıyasıya mücadele ettiği 5 Şubat Pazar günü oluşan reyting sonuçları haberimizin detaylarında.

5 Şubat 2023 Pazar Reyting Sonuçları

Haftanın son günü olan pazar günü klasik hale gelen Yargı, Teşkilat ve FOX Haber rekabeti yaşandı. İzleyici ve yapımcıların merakla takip ettikleri 5 Şubat Pazar günü ekran karnesi belli oldu ve Total'de 1.sırada Kanal D yapımı Yargı, hemen peşinde 2. sırada TRT1 yapımı Teşkilat ve 3.sırada Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

Yargı fırtınası devam ediyor

Total’de sıralama bu şekilde oluşurken bir önemli reyting ölçümü olan AB'de ise yargı fırtınası esti. Polisiye gerilim dizisi Yargı hem yeni bölüm hem de özet bölümüyle zirveye damga vurdu. 1.sırada Yargı, 2.sırada yine Teşkilat, 3.sırada Yargı dizisinin özeti yer aldı.

Yine Fox dizisi yine hayal kırıklığı

Kısa dizileriyle tarihe geçen Fox TV’nin yeni dizisi Ego tam bir hayal kırıklığına yol açtı. Hiçbir Fox dizisinin zirvede yer almadığı reyting listelerinde iddialı dizi EGO, Total’de 10. sırada, AB’de ise 11. sırada yer alabildi.

Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz

06-02-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar