Yargı dizisinde şok ayrılık

Yargı dizisinde şok ayrılık
Kanal D'nin sevilen ve reyting rekorları kıran dizisinden beklenmedik ayrılık haberi geldi. 3 sezondur devam eden dizinin Metin Amir'i yeni projelere yelken açtı.

Kanal D'nin reyting rekorları kıran Emmy Ödüllü dizide şok ayrılık kararı. Pazar akşamlarının vazgeçilmez ve birçok ödüle sahip olan Yargı dizisi başarılı oyuncuları ve senaryosuyla izleyiciler tarafından her hafta tam not almakta. Senaristlğini Sema Ergenekon'un üstlendiği yönetmen koltuğunda Ali Bilgi'nin yer aldığı diziden ayrılık haberi geldi.

YARGI'NIN METİN AMİR'İ  HÜSEYİN AVNİ DANYAL DİZİDEN AYRILDI

Yargı'da 'Metin Amir' rolüne hayat veren başarılı oyuncu Hüseyin Avni Danyal'ın diziden ayrıldığı öğrenildi. Usta oyuncu'nun diziden ayrılma sebebinin ise yakında Kanal D'de başlayacak olan ‘Taş, Kağıt, Makas’ dizisi ile anlaşma imzalaması olduğu iddia edildi.

Remember : War Of The Son dizisinden esinlenerek Yusuf Pirhasan'ın yöneteceği ve Uğraş Güneş'in yazdığı dizide Hüseyin Avni Dalyan ‘Kadri’ karakterine can verecek. 

Akyol, Ozan Güven'in oynadığı ‘Harun’ karakterinin akıl hocası olarak izleyicilerin gönüllerinde taht kuracak. Yeni proje 'Taş, Kağıt, Makas' önümüzde hafta set çalışmalarına başlayacak. Dizide Ozan Güven(Harun), Ekin Koç(Umut), Serra Arıtürk(Alev), Burak Yörük(Fecir), Aytaç Uşun(Azad) ve Hande Ataizi rol alacak. Başarılı oyuncular bugün dizi için okuma provalarına başladı.

Yargı'dan veda eden ünlü oyuncu Hüseyin Avni Dalyan'ın yeni projesi olan ‘Taş, Kağıt, Makas’ yakında Kanal D ekranlarında…

HÜSEYİN AVNİ DANYAL'I TANIYALIM

1962 doğumlu olan Hüseyin Avni Danyal, eğitimini Ankara'da tamamladı. 1978 yılında amatör olarak tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Tiyatroya olan ilgisinden dolayı İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk bölümünü kazandı. Bir süre boyunca Ankara Devlet Tiyatrosu ve Bursa Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. Başarılı oyuncu 2001 yılında Sanat Kurumu En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Hüseyin Avni Danyal Kurtlar Vadisi Pusu-Yalçın Bulut karakteri ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz-Tufan karakteriyle izleyicilerden tam not alarak kendi isminden söz ettirmiş ve hafızlarda yer edinmiştir.

OYUNCUNUN FİLMOGRAFİSİ

2005 Aşka Sürgün

2006 Hatırla Sevgili 

2007 Beyaz Melek 

2010 Aşk Tesadüfleri Sever 

2010 Kurtlar Vadisi Pusu

2012-2014 Sağ Salim 1-2 

2012 Zengin Kız Fakir Oğlan 

2015 Delibal 

2016 Cesur Yürek

2021 Yargı

2022 Barış Akarsu Merhaba

2023 Prens 

Oyuncunun yer aldığı çalışmalar arasından en iyi dizi ve filmleri; Hatırla Sevgili, Prens, Yargı, Delibal, Sağ Salim, Aşka Sürgün, Fırtına ve Zengin Kız Fakir Oğlan olmuştur.

05-01-2024
Yazar Hakkında
Tuğba Coşgun

Tuğba Coşgun

Haziran 1996 doğumluyum. Gebze/ Kocaeli'de yaşıyorum. 2017'de Kocaeli Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği bölümünden mezun oldum. 5 y .. devamı.. mail
Yorumlar