6 Yıllık İlişki Bitti

6 Yıllık İlişki Bitti
Aras Bulut İynemli ile Bige Önal çiftinin 6 yıldır süren ilişkisin bittiği haberleri sosyal medya ve magazin basınında son dakika haberi olarak yer aldı.

Magazin dünyası bugün şok bir haberle sarsıldı. Magazin sayfaları ve sosyal medyada bir anda gündem olan ve okuyan ve duyan herkesin şaşırdığı habere göre ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli ile 6 yıldır birlikte olduğu kendisi gibi oyuncu olan Bige Önal aşkı sona erdi. Duyan ve okuyan herkesi şoka uğratan haber sonrası taraflardan herhangi bir açıklama yapılmadı. Mutlu ve güzel birliktelikleriyle herkese örnek olan ancak sık sık da ne zaman evlenecekleri sorusuyla muhatap olan çift en son geçtiğimiz günlerde birlikte tatil yapmaya başlamışlardı. 6 yıldır süren ve herkesin gıptayla baktığı ilişkinin neden bittiği konusunda ise herhangi bir bilgi edinilemedi.

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Ayrıldı

Son olarak Çukur’da rol alan ve başarısıyla herkesin takdirini ve sevgisini kazanan usta oyunculardan Aras Bulut İynemli ile yine kendisi gibi oyuncu olan genç ve güzel oyuncu Bige Önal bundan tam 6 yıl önce bir birlikteliğe başlamışlardı. Aradan geçen zaman zarfında ilişkileri birçok badireden geçmiş ancak çift ayrılmamıştı. Bugün gelen bir haber ile bu mutlu 6 yıllık birliktelik sona erdi.  Magazin basını ve sosyal medyada yer alan haberlere göre son olarak Göcek’te birlikte tatil yapan çiftten ayrık haberi geldi. Bu ayrılığa neyin sebep olduğu konusunda bir bilgi edinilemezken çifte sık sık sorulan ne zaman evleneceksiniz sorusunun bunda etkisinin olup olmadığı bilinmiyor. Son olarak Bige Önal geçtiğimiz günlerde böyle bir soruya “sürekli aynı soruyu soruyorsunuz ve aynı cevabı alıyorsunuz lütfen bir daha sormayın” ifadelerini kullanmıştı. Ayrılığın ardından tarafların sosyal medya hesaplarından birbiriyle çekilmiş fotoğrafları sildikleri de iddia edildi.

Bige Önal Kimdir?

1 Şubat 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Bige Önal ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Üniversite eğitimini Radyo televizyon ve Sinema bölümünde tamamlamıştır. Daha sonra oyunculuk eğitimleri alan güzel oyuncu gelen teklifler zerine dizilerde çalışmaya başlamıştır. Yapımcıların gözde oyuncularından olan Bige Önal pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Maral: En Güzel Hikayem

-          Benim Adım Gültepe

-          Muhteşem Yüzyıl

-          Elde Var hayat

-          Halil İbrahim Sofrası

-          Kısmetim Otel

12-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar