TRT 1 izleyicilerine bayram sürprizi Gönül Dağı Kurban

TRT 1 izleyicilerine bayram sürprizi Gönül Dağı Kurban
20 Temmuz Salı günü başlayacak olan Kurban Bayramı’nda ekrana gelecek Gönül Dağı “Kurban”da, Gedelli’de nostaljik bir yolculuğu anlatacak.

Yayınlandığı ilk bölümüyle birlikte reytinglerde yapımcısının yüzünü güldüren Gönül Dağı dizisi TRT 1 izleyicilerine bayram sürprizi hazırlıyor. Berk Atan, Ecem Özkaya ve Gülsim Ali’nin başrollerini paylaştığı TRT1’in melodram dizisinde Anadolu’nun gün yüzüne çıkmamış hayat hikâyeleri anlatılıyor. 20 Temmuz Salı günü Gönül Dağı Kurban adıyla ekrana gelecek TRT 1 yapımı Gönül Dağı'nda hangi sürpriz karakter yer alacak? Şimdi detaylar

TRT 1 izleyicilerine bayram sürprizi Gönül Dağı Kurban

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren tüm bölümlerde birinci olarak adını zirveye yazdıran Gönül Dağı’ndan TRT1 izleyicilerine Bayram sürprizi geliyor. Gönül Dağı 'Kurban' adıyla Kurban Bayramı’nda yayınlanacak olan bölüm, izleyenleri özlediğimiz o eski bayram günlerine nostaljik bir yolculuğa çıkartarak eğlenceli dakikalar geçirtecek. Bozkırda bir Anadolu masalını, sararan toprakları, unutulmaz efsaneleri, unutulmaz aşkları ekrana getiren Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç amcaoğlunun mücadelesini ekrana getiriyor. Gönül Dağı 'Kurban' 20 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de yayımlanacak.

Bayramda Gedelli’de nostaljik yolculuk

20 Temmuz Salı günü başlayacak olan Kurban Bayramı’nda ekrana gelecek Gönül Dağı “Kurban”da, Gedelli’de nostaljik bir yolculuğu anlatacak. Gedelli sakinlerinin kurban bayramı ve iki düğünü birden yaşadığı, yine birbirinden ilginç ve eğlenceli maceraların gerçekleştiği Gönül dağı Kurban'da Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş güzel geleneklerini, göreneklerini ve sıradan insanlarının yaşamlarından kesitleri ekrana getiriyor. 
Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu ve Nazlı Pınar Kaya’nın  başrollerini paylaştığı Gönül Dağı “Kurban” özel bölümde şu usta isimler rol alacak. Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Yavuz Sepetçi, Zerrin Sümer, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Cemre Melis Çınar, Ergun Kuyucu ve Zümre Meğreli.

Dürdane karakteriyle Zerrin Sümer ekranlarda

Sanat dünyasının gözde ismi Zerrin Sümer'in "Dürdane” karakteriyle katılacağı Gönül Dağı “Kurban”, bayramın ilk günü 20 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek. Keyifli seyirler.

12-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler