7 Kasım 2022 Reyting Sonuçları

7 Kasım 2022 Reyting Sonuçları
Reyting yarışının iyice üst noktalara çıktığı televizyon ekranlarında haftanın ilk iş günü olan pazartesi gününün reyting sonuçları belli oldu.

Televizyonlarda yayınlanan her yapımın korkulu rüyası olduğu kadar geleceğini de belirleyen reyting ölçümlerinin 7 Kasım Pazartesi günü sonuçları belli oldu. Heyecanla beklenen ve yayıncılar kadar reklam verenlerinde merakla beklediği reytinglerde öne çıkan ve hayal kırıklığı yaratan yapımlar listelendi. Bir yanda diziler bir yanda haber programları ve bir yanda kuşak programları listeye girebilmek için ellerinden geleni yaparken haftanın ilk iş günü olan pazartesi gününde bu yarışın sonuçları belli oldu. İşte 7 Kasım Pazartesi gününün ilk 10 reyting sıralaması.

7 Kasım Pazartesi Reyting Sıralaması Total Grup

7 Kasım Pazartesi günü televizyon ekranlarında yayınlanan yapımlar en iyi sonucu alabilmek için ellerini ellerinden geleni yaparken reytinglerde her zaman olduğu gibi diziler yine ilk sıralarda yer aldı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu bu yarışta ilk sırada yer alırken bu diziyi diziler kategorisinde Fox Tv’nin fenomen yapımı Yasak Elma izledi. İşte pazartesi gününün reytinglerinde TOTAL GRUPTA ilk 10 sıranın listesi.

1-      ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU TRT 1

2-      ESRA EROL’DA ATV

3-      YASAK ELMA FOX TV

4-      BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI

5-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

6-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

7-      ATV ANA HABER ATV

8-      BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI (ÖZET) ATV

9-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

10-   YASAK ELMA (ÖZET) FOX TV

7 Kasım Pazartesi Reyting Sıralaması AB Grubu

Kıyasıya bir yarışın süregeldiği pazartesi gününde AB grubunda da yine rekabet üst noktalarda yaşandı. Bu grupta da ilk sıralarda yine dizilerle dolarken kuşak programları özellikle de ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programları listede dizileri zorlamaya devam etti. İşte pazartesinin AB GRUBUNDA ilk 10 sıra.

1-      ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU TRT 1

2-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

3-      YASAK ELMA FOX TV

4-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

5-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

6-      ESRA EROL’DA ATV

7-      YASAK ELMA (ÖZET) FOX TV

8-      BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI

9-      ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU (ÖZET) TRT 1

10-   BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI (ÖZET) ATV

7 Kasım Pazartesi Reyting Sıralaması ABC Grup

Özellikle reklam verenlerin dikkate aldığı gruplardan biri olan ABC1 gurubunda da sıralama ufak tefek değişikliklerle aynı kaldı ve haftanın ilk iş gününün galibi ilk sıraları alan diziler olurken bunu kuşak programları ve haber bültenleri takip etti. 7 Kasım Pazartesi gününde ABC1 GRUBUNDA ilk 10 sıra şu şekilde oluştu.

1-      ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU TRT 1

2-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

3-      YASAK ELMA FOX TV

4-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

5-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

6-      ESRA EROL’DA ATV

7-      BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI

8-      KANAL D ANA HABER KANAL D

9-      YASAK ELMA (ÖZET) FOX TV

10-   BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI (ÖZET) ATV

08-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar