Ünlü Oyuncu Evinde Kalp Krizi Geçirdi

Ünlü Oyuncu Evinde Kalp Krizi Geçirdi
Seyircinin çok sevdiği oyunculardan biri olan ve pek çok yapımda rol alan başarılı oyuncu Metin Yıldız evinde kalp krizi geçirdi.

Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ve seyircinin sevdiği oyunculardan biri olan ünlü isim Metin Yıldız’ın geçtiğimiz cuma günü evinde kalp krizi geçirdiği ve acil olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Son olarak Nuh’un Gemisi Cudi’de 2 adlı filmde rol alan sevilen oyuncunun cuma günü sabaha karşı kalp krizi geçirdiği ve eşi Ceylan Yılmaz tarafından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Ünlü isim eşi tarafından Taksim Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesinin ardından tedavi altına alınan oyuncunun tıkanan iki damarına anjiyo yapıldığı öğrenildi. Haberin duyulmasıyla bir anda magazin basını, internet haber siteleri ve sosyal medyada gündem olan Metin Yıldız’ın daha sonra taburcu edildiği ve evinde istirahate çekildiği öğrenildi.

Kalp Damarı Tıkandı

Çok Güzel Hareketler Bunlar’da rol alan ve burada rol aldığı skeçlerle bir anda seyircinin kalbini kazanan ünlü oyuncu Metin Yıldız bu yapımın ardından pek çok yapımda rol aldı. Son olarak Nuh’un Gemisi Cudi’de 2 filminde rol alan ünlü isim geçtiğimiz Cuma sabahı evinde istirahatteyken kalp krizi geçirdi. Eşi Ceylan Yılmaz tarafından acil olarak taksim Eğitim Araştırma hastanesine kaldırılan oyuncunun burada ilk müdahalesinin ardından iki damarının tıkandığı anlaşıldı. Hastanede tıkanan iki damarına anjiyo yapılan Metin Yıldız bir süre hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi ve evinde istirahate çekildi. Durumunun iyi olduğu öğrenilen ünlü ismin geçirdiği kalp krizi sevenlerini korkuttu. Haberin duyulmasıyla pek çok seveninin geçmiş olsun dileklerini ilettiği Metin Yıldız internet haber sitelerinde gündem oldu.

Metin Yıldız Kimdir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı yapımda rol alan ve burada ünlenen Metin Yıldız 20 Ağustos 1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından tiyatroya gönül veren ünlü isim pek çok tiyatro oyuncunda rol almış ve oyunculuğunu geliştirmiştir. Daha sonra setlerde yer almaya başlayan oyuncu Vizontele Tuuba filminde rol almıştır. Bu filmle birlikte BKM Film bünyesine giren Metin Yıldız pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Deli Yürek, Vizontele Tuuba, Kalp Gözü, Çocuklar Duymasın, Selena, Kutsal Damacana, Neşeli Hayat, Çok Film Hareketler Bunlar, Yangın Var, Alemin Kralı, Oğlum Bak Git, Mucize, Sağ Salim 2, Mucize 2: Aşk yer almaktadır.

08-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar