7 Temmuz Salı Reyting Sonuçları

7 Temmuz Salı Reyting Sonuçları
7 Temmuz Salı reyting sonuçları belli oldu. TOTAL ve AB reyting kategorilerinde en çok hangi yapım izlendi? İşte dünün reytingleri!

7 Temmuz Salı reyting sonuçları belli oldu. Dün prime time'da yeni bölümüyle ekrana gelen tek yapım tv8'de yayınlanan Survivor 2020 olurken, Star TV'de sinema filmi Devlet Kuşu, Atv'de Diriliş Osman dizisinin tekrar bölümü, Show TV'de ise Güldür Güldür Show'un tekrar bölümü ekrana geldi. Peki seyircinin tercihi hangi yapım oldu? İşte dünün reyting sonuçları!

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 SURVIVOR TV8
2 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
3 FOX ANA HABER FOX
4 SURVIVOR EKSTRA TV8
5 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
6 SHOW ANA HABER SHOW TV
7 ATV GUN ORTASI ATV
8 SURVIVOR (ÖZET) TV8
9 DIRILIS ERTUGRUL (TKR) BEYAZ TV
10 DEVLET KUSU (T.S)) STAR

Dün TOTAL reyting kategorisinde en çok izlenen yapım tv8'de yayınlanan Survivor oldu. Survivor'ı gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert takip ederken üçüncü sırada Fatih Portakal'ın sunumuyla yayınlanan Fox Ana Haber yer aldı. Listenin devamında ise programlar şöyle sıralandı, dördüncü sırada Survivor Extra, beşinci sırada Güldür Güldür Show, altıncı sırada Show Ana Haber, yedinci srada Atv Gün Ortası, sekizinci sırada Survivor özet bölümü, dokuzuncu sırada Diriliş Ertuğrul, onuncu sırada ise Star TV'de yayınlanan Devlet Kuşu filmi yer aldı.

AB İLK 10 PROGRAM

1 SURVIVOR TV8
2 FOX ANA HABER FOX
3 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
4 SURVIVOR EKSTRA TV8
5 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
6 ASK-I MEMNU (TKR) KANAL D
7 YAPARSIN ASKIM (ÖZET) FOX
8 DEVLET KUSU (T.S) STAR
9 SHOW ANA HABER SHOW TV
10 SURVIVOR (ÖZET) TV8

AB kategorisinde de zirvenin adı değişmedi. Tv8'in sevilen yarışma programı Survivor dün tüm kategorilerde birinci sırada yer aldı. Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ikinci, Müge Anlı ile Tatlı Sert üçüncü, Survivor Extra dördüncü, Güldür Güldür Show ise beşinci sırada günü tamamladı.

TİAK'ın aldığı karar doğrultusunda ilk 100 sıralamasını detaylı olarak sizlerle maalesef paylaşamıyoruz. Günün en çok izlenen 10 programını öğrenmek için bizi takip etmeye devam edin!

08-07-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler