8 Eylül Pazar Reyting Sonuçları: Elimi Bırakma, Aşk Ağlatır, Çok Güzel Hareketler 2

8 Eylül Pazar Reyting Sonuçları: Elimi Bırakma, Aşk Ağlatır, Çok Güzel Hareketler 2
8 Eylül Pazar reyting sonuçları elimize ulaştı. Dün Elimi Bırakma, Aşk Ağlatır, Çok Güzel Hareketler 2, Yaparsın Aşkım ve Masterchef Türkiye rekabeti nasıl sonuçlandı?

8 Eylül Pazar reyting sonuçları belli oldu. Yaz sezonunun bitmesiyle birlikte TRT 1’in Elimi Bırakma dizisi ve Kanal D’nin Çok Güzel Hareketler 2 programı yeni sezona merhaba derken Show TV’de ise Aşk Ağlatır ilk bölümüyle yayın hayatına başladı. Günün diğer iddialı programları Yaparsın Aşkım ve Masterchef Türkiye’nin de yeni bölümleriyle ekrana geldiği günde seyirci hangi yapımı izlemeyi tercih etti?

MASTERCHEF TÜRKİYE YİNE  ZİRVEDE

Geçen yıl en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan tv8’in Masterchef Türkiye isimli yarışma programı yeni sezonda da aynı iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Şef Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın sunumuyla ekrana gelen program her hafta Pazar, Pazartesi ve Salı yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Yarışma dün iddialı rakiplerinin de yeni sezona başladığı Pazar gününde geçen hafta da olduğu gibi günü zirvede tamamlayan yapım oldu. AB’de birinci sırada yer alan yapım, TOTAL’de günü ikinci sırada tamamladı.

AŞK AĞLATIR NE KADAR İZLENDİ?

Seyircinin bir diğer merak ettiği konu ise dün 1. bölümüyle Show TV’de ekrana gelen Aşk Ağlatır dizisinin reytinglerde ne kadar izlenme oranı aldığıdır. 8 Eylül Pazar reyting sonuçlarına baktığımızda oyuncu kadrosunda Yağız Can Konyalı, Eda Şölenci, Oktay Çubuk, Deniz Altan, Laçin Ceylan, Durul Bazan, Sezin Bozacı, Pelin Öztekin, Hasan Küçükçetin gibi bir çok başarılı oyuncunun bulunduğu dizi AB kategorisinde sekizinci, TOTAL kategorisinde ise beşinci sırada günü tamamladığını görüyoruz.

İlk bölümüne ve bunca başarılır rakibine rağmen iyi sonuçları elde eden dizinin gelecek haftalarda bu oranları iyileştirip iyileştiremeyeceği de merak konusu. 

ELİMİ BIRAKMA 2. SEZON REYTİNGLERİ

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Elimi Bırakma dün 2. sezonuyla ekranlara geri döndü. Sezon arasında oyuncu kadrosuna Nihat Altınkaya, Hazal Şenel ve Buse Meral’in katıldığı dizi total kategorisinde dördüncü, ab’de ise altıncı sırada yer aldı.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2  2. SEZON REYTİNGLERİ

Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2 yeni skeçleriyle birlikte yeni sezona merhaba dedi. Çok Güzel Hareketler Bunlar programının devamı niteliğinde yayın hayatına başlayan ve tüm önyargılara rağmen kısa sürede başarıyı yakalayan program 2. sezonuyla güzel bir başlangıç yaptı. Total’de altıncı sırada yer alan Çok Güzel Hareketler 2 ab kategorisinde günü üçüncü sırada tamamlayan yapım oldu.

09-09-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler