8 Temmuz Çarşamba Reyting Sonuçları

8 Temmuz Çarşamba Reyting Sonuçları
8 Temmuz Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Fox TV'nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı reytinglerde ne yaptı? İşte dünün reytingleri!

8 Temmuz Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Koronavirüs ve yaz sezonunun başlamasıyla birlikte bir çok dizi yayınlarına bir süre ara verirken Fox TV yeni yaz dizisi Sen Çal Kapımı'yı izlenime sundu. Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in paylaştığı dizinin Survivor karşısında hangi sırada yer alacağı günün en çok merak edilenleri arasında yer alıyordu. Dünün reytingleri belli oldu ve Sen Çal Kapımı dizisinin hangi sırada yer aldığı belli oldu. İşte detaylar!

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 SURVIVOR TV8
2 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
3 SEN CAL KAPIMI FOX
4 SEN CAL KAPIMI (TKR) FOX
5 FOX ANA HABER FOX
6 SHOW ANA HABER SHOW TV
7 ATV GUN ORTASI ATV
8 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
9 HIZLI VE OFKELI 8 (Y.S) STAR TV
10 SURVIVOR EKSTRA TV8

TOTAL kategorisinde finaline sayılı günler kalan Survivor birinci sırada yer aldı. Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert ikinci, Fox TV'nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı yeni bölümüyle üçüncü tekrar bölümüyle dördüncü sırada yer alırken Fatih Portakal'ın sunumuyla yayınlanna Fox Ana Haber günü beşinci sırada tamamlayan program oldu.

AB İLK 10 PROGRAM

1 SURVIVOR TV8
2 SEN CAL KAPIMI FOX
3 FOX ANA HABER FOX
4 SEN CAL KAPIMI (TKR) FOX
5 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
7 HIZLI VE OFKELI 8 (Y.S) STAR TV
8 ASK-I MEMNU (TKR) KANAL D
9 SURVIVOR EKSTRA TV8
10 SHOW ANA HABER SHOW TV

AB kategorisinde de tv8'in sevilen reality show programı Survivor birinci sıradaki yerini korurken, Fox TV'nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı ikinci, Fox Ana Haber üçüncü, Sen Çal Kapımı tekrar bölümü dördüncü, Güldür Güldür Show tekrar bölümü beşinci sırada yer aldı.

Televizyon programlarının günlük izlenme oranlarını takip etmek için reyting sonuçları sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın!

09-07-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar