9 Şubat Cumartesi reyting sonuçları açıklandı!

9 Şubat Cumartesi reyting sonuçları açıklandı!
Cumartesi günü reyting sonuçları açıklandı mı? Dün akşam hangi dizi daha çok izlendi? 9 Şubat reyting sonuçları açıklandı!

9 Şubat Cumartesi reyting sonuçları açıklandı. Kalk Gidelim reyting sonuçları. Erkenci Kuş reyting sonuçlar. Survivor 2019 reyting sonuçları. 9 Şubat cumartesi hangi dizi daha çok izlendi? İşte 9 Şubat Cumartesi reyting sonuçları ile ilgili merak ettikleriniz...

9 Şubat Cumartesi reyting sonuçları açıklandı. Cumartesi günü ekranlaragelen Kalk Gidelim, Erkenci Kuş, Survivor Türkiye - Yunanistan 2019, Güldür Güldür Show, İkiler Memo-Can dizileri arasında hangisi zirvede! Hangi diziler ilk üç sıraya girdi? İşte 9 Şubat Cumartesi günü reyting sonuçları...

9 Şubat Cumartesi reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Açıklandığında hemen sizlerle paylaşacağız.

9 Şubat Cumartesi reyting sonuçları

9 Şubat reyting sonuçlarında Tv 8 kanalının başarılı programı Survivor Total grupta ilk sırada yer aldı. Daha sonra ise Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu 15.89 share ilk ikinci sırada, Erkenci Kuş dizisi 12.35 share ile üçüncü sırada yer aldı.

AB grubunda da sıralama değişmezken, yine en çok izlenenler arasında Survivor, Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu, Erkenci Kuş dizileri yer aldı.

9 Şubat Cumartesi gününde birbirinden başarılı diziler ekranlarda yer aldı. En sevilen dizilerin yayınlandığı akşamda, seyirci reyting sonuçlarını merak etmeye başladı. Geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Survivor Türkiye - Yunanistan 2019 yarışması Tv 8 ekranlarında büyük bir ilgi ile izlendi. Kanal D ekranlarının  sevilen dizisi İkizler Memo-Can ise, yine en çok izlenen diziler arasında yer almayı başardı.

Geçtiğimiz hafta reyting sonuçlarına bakacak olursak;

02 Şubat Cumartesi günü reyting sonuçlarında, 

Total grubunda, ilk sırada Tv 8 ekranlarının başarılı yarışması Survivor Türkiye - Yunanistan 2019 22.94 share ile yer aldı. Fox Tv ekranlarının haber programı Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Haftasonu programı 14.61 share alarak ikinci sıraya oturdu. Üçüncü sırada ise Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş, 11.88 share aldı.

AB grubunda ise, ilk sırada Survivor Türkiye - Yunanistan 2019 yarışması 21.76 share ile ilk sırada, Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Haftasonu programı 17.58 share ile ikinci sırada, Erkenci Kuş dizisi 12.02 share ile üçüncü sırada yer aldı.

09-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar