9 Temmuz Perşembe Reyting Sonuçları

9 Temmuz Perşembe Reyting Sonuçları
9 Temmuz Perşembe reyting sonuçları belli oldu. Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk 1. bölümü ile reytinglerde ne yaptı? İşte detaylar!

9 Temmuz Perşembe reyting sonuçları belli oldu. Kanal D'nin yeni yaz dizisi Çatı Katı Aşk'ın 1. bölüm reytingleri en çok merak edilen konular arasında yer alıyordu. Mia Yapım'ın Kanal D için hazırladığı, Başrollerini Furkan Andıç ve Ezgi Şenler'in paylaştığı dizi ilk bölümüyle reyting listelerinde hangi sırada yer aldı? İşte dünün reytingleri!

TOTAL İLK 10 PROGRAM

TOTAL izlenme oranlarında birinci sırayı tv8'in en çok izlenen yarışma programı Survivor aldı. Adım adım finale gidilen yarışmanın dün yayınlanan bölümünde Elif'in elenmesi izleyenleri ekrana kilitledi. Listenin devamında ise ikinci sırayı atv'nin gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, üçüncü sırayı Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Kat Aşk, dördüncü sırayı Fox Ana Haber, beşinci sırayı ise Survivor Extra aldı.

İlk bölümüyle Survivor ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ardında kalan Çatı Katı Aşk dizisinin gelecek hafta hangi sırada yer alacağı merakla bekleniyor.

1 SURVIVOR TV8
2 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
3 CATI KATI ASK KANAL D
4 FOX ANA HABER FOX
5 SURVIVOR EKSTRA TV8
6 SHOW ANA HABER SHOW TV
7 ATV GUN ORTASI ATV
8 KARANLIK SULAR (Y.S) KANAL D
9 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
10 OFLU HOCA'NIN SIFRESI 2 (T.S) ATV

AB İLK 10 PROGRAM

AB izlenme oranlarında da birinci sıra değişmedi. Survivor AB kategorisinde de zirveyi göğüslerken, Fox Ana Haber ikinci, Müge Anlı ile Tatlı Sert üçüncü, Aşk-ı Memnu dizisinin tekrar bölümü dördüncü, Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk ise beşinci sırada yer aldı.

1 SURVIVOR TV8
2 FOX ANA HABER FOX
3 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
4 ASK-I MEMNU (TKR) ATV
5 CATI KATI ASK KANAL D
6 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
7 SURVIVOR EKSTRA TV8
8 DIRILIS ERTUGRUL (TKR) 360
9 EYYVAH EYVAH 3 (T.S) STAR TV
10 KANAL D ANA HABER KANAL D

 

10-07-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar