Survivor 43. Bölüm İzle

Survivor 43. Bölüm İzle
Survivor 43. bölüm izle; tv8'in sevilen yarışma programı Survivor 11 Nisan Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Survivor son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 43. bölüm izle; Koronavirüs nedeniyle diziler zorunlu tatile giderken, tv8 ekranında yayınlanan Survivor haftanın her günü yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı kazandıkları para ile açık artırma oyunu oynadılar ve karınlarını doyurmaya çalıştılar. Survivor'un bu akşam yayınlanan bölümünde ise merakla beklenen araba oyunu oynanacak. Bireysel olarak gerçekleşecek yarışta en iyi erkek ve kadın yarışmacı arabanın sahibi olacak. Survivor'ın bu akşam yayınlanan son bölümü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 43. Bölümde Neler Olacak?

Survivor 43. bölüm izle, Dominik Cumhuriyetinde çekilen Türkiyenin en iddialı yarışma programı Survivor 2020 programında bu akşam Birleşme çzel oyunlarından Anlat Bakalım Oynanacak. Yarışmacıların canını ortaya koyarak verdikleri büyük mücadelede Adalar birleşiyor ve eğlenceli dakikalar ekran karşısında bizleri bekliyor. Bir diğer oyun ise Survivor kemik kadrosu olan teknik ekip ve Acun Medya çalışanları ile Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının erkekleri ile gerçekleşecek olan Survivor Ada Derbisi olacak.  Kıyasıya mücadele ile geçen derbinin kazananı kim olacak? 

Birbirleşme klasiği olan Kilo tahmini oyunu da bu akşam gerçekleşecek. Yarışmacıların keyif alarak gerçekleştirdiği ve adaların artık tek takım bireysel yarışmalara döndüğü Survivor 2020 bu akşam saat 20:00'de en eğlenceli bölümü ile TV8'de. Survivor 43. Bölüm tek parça izlemek için detyalara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Survivor 43. bölüm ve yarışma hakkındaki son gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin! iyi Seyirler. . 

11-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar