Ab-ı Hayat dizisinde sürpriz ayrılık

Ab-ı Hayat dizisinde sürpriz ayrılık
OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren ve Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan yeni dizi Ab-ı Hayat’ta şok bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Geçtiğimiz sezon özellikle ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden televizyona uyarladığı dizilerle adını duyuran yapım şirketi OGM Pictures bu sezon Star Tv ile yaptığı anlaşma gereği sadece bu kanala proje üretiyor. Şu ana kadar birbirinden çarpıcı projeleri seyirciyle buluşturan yapım şirketi yeni projeleri seyirciyle buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle bu sezon Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan şirket yine Star Tv için projelendirdiği Ab-ı Hayat dizisi ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Şu sıralar hikaye ve senaryo yazım cast oluşturmak için mesai harcayan yapım şirketi dizi için başrol oyuncusu olarak ünlü isim Birkan Sokullu ile anlaşmaya varmıştı. Yapım şirketi ayrıca Birkan Sokullu’nun partneri için de güzel oyuncu Hilal Altınbilek’i kadroya almıştı. Ancak son dakika gelişmesi bu ikilinin bir araya gelmesini imkansız hale getirdi. Dizinin kadın başrol oyuncusu olarak düşünülen Hilal Altınbilek dizinin çekimleri başlamadan projeden ayrıldı.

Hilal Altınbilek Ayrıldı

OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren ve yeni yılla birlikte çekimleri başlayacak ve ekrana gelecek olan Ab-ı Hayat dizisinde son dakikada yaşanan bir gelişme hem yapım şirketi hem de seyirci için hayal kırıklığı yarattı. Yapım şirketinin yeni dizide başrol oynaması için daha önce el sıkıştığı başarılı ve güzel oyuncu Hilal Altınbilek son dakikada diziden ayrıldı. Bu gelişme cast çalışması yapan dizi için yeniden kadın başrol oyuncusu bulma sürecini başlattı. Star Tv ekranlarında yayınlanacak diziden son dakikada ayrılan oyuncunun senaryoda yaşanan son değişikliklerden sonra diziden ayrıldığı öğrenildi. Güzel oyuncu Hilal Altınbilek son olarak televizyonda Atv ekranlarında yayınlanan Bir zamanlar Çukurova dizisinde rol almış ve gösterdiği performansla dikkatleri çekmişti. Bununla birlikte cast çalışması devam eden dizinin yeni birlikte sete çıkması bekleniyor.

Ab-ı Hayat Dizisi

OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren ve Star Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Ab-ı Hayat’ın çalışmaları devam ediyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Hilal saral otururken hikayesi ve senaryosunu ise Nuran Evren Şit kaleme alıyor. Dizi, aslında 117 yaşında olan ama hep 30 yaşında görünen laboratuvarda araştırmalar yapan Doğan adlı bir karakterin etkileyici hikayesini ekrana getirecek. Dizi için şu ana kadar belli olan oyuncular arasında, Birkan Sokullu ve Gözde Seda Altuner yer alıyor. Dizinin çekimlerinin yakında başlaması ve yeni yılla birlikte ekrana gelmesi bekleniyor.

17-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar