Emre Taşkıran'ın yeni projesi belli oldu

Emre Taşkıran'ın yeni projesi belli oldu
Yayına girmek için gün saymaya başlayan ve çekimleri hızla devam eden Ömer Dizisinin kadrosuna usta bir isim daha katıldı.

Son olarak Seni Kalbime Sakladım adlı dizide rol alan ve uzun zamandır ekranlardan uzak kalan başarılı ve genç oyuncu Emre Taşkıran’ın yeni projesi belli oldu. Bugüne kadar iddialı ve çok izlenen dizi ve sinema filmlerinde rol alan başarılı oyuncu OGM Pictures tarafından hazırlanan ve çekimleri başlayan Ömer adlı uyarlama dizi ile el sıkıştı. Kadrosunda pek çok ünlü ismin yer aldığı ve yeni yılla birlikte ekrana gelmesi beklenen dizi Star Tv ekranlarında yayınlanacak. İsrail yapımı Netflix dizisi Shitsel adlı yapımdan uyarlanan Ömer dizisinin başrolünde Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır rol alıyor. Dizinin ünlü isimlerden oluşan kadrosuna ise son olarak başarılı oyuncu Emre Taşkıran Hakan karakteri olarak dahil oldu.

Merve Dizdar’la Partner Olacak

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yeni yılla birlikte seyirciyle buluşması beklenen yeni dizi Ömer sete çıkarak çekimlere başladı. Kadrosunu tamamlayan ve iddialı isimleri kadrosunda buluşturan Ömer Dizisi Netflix’te yayınlanan İsrail yapımı Shitsel dizisinden uyarlanıyor. Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar, Gülçin Kültür, Muharrem Türkseven gibi isimleri kadrosunda buluşturan diziye son olarak Hakan karakteri olarak başarılı ve genç oyuncu Emre Taşkıran dahil oldu. Başarılı oyuncu dizide son olarak Masumlar Apartmanı adlı dizide rol alan güzel ve başarılı oyuncu Merve Dizdar ile partner olacak. Dizide Hakan karakterine babasının izni olmadan kaçan Emine (Merve Dizdar) beş çocuk dünyaya getirmiştir ve yıllar sonra babasının kapısını çalar ve eşine yardım etmesini ister.

Emre Taşkıran Kimdir?

Son olarak Seni Kalbime Sakladım adlı yapımda rol alan başarılı isim Emre taşkıran 20 Ağustos 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu daha sonra dizi ve sinema setlerinde yer almaya başlamıştır. Oyuncu ilk olarak Nizama Adanmış Ruhlar adlı dizi ile meslek hayatına başlamıştır. Oyuncu daha sonra, Hıyanet Sarmalı, Sungurlar, Nadide Hayat, Tatlı İntikam, Gülizar, Vatanım Sensin, Yeşilçam ve Seni Kalbime sakladım adlı yapımlarda yer almıştır.

17-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar