Ab-ı Hayat dizisine iki ünlü oyuncu dahil oldu

Ab-ı Hayat dizisine iki ünlü oyuncu dahil oldu
Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve hazırlıkları devam eden Ab-ı Hayat dizisinin kadrosuna Necip Memili de dahil oldu.

Star Tv ekranları için hazırlıkları ve cast çalışmaları devam eden Ab-ı Hayat dizisi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve castıyla dikkatleri çeken dizinin oyuncu kadrosuna yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Başrolünde Ebru Şahin ve Birkan Sokullu’nun yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Necip Memili ve son dönemin gözde oyuncularından Ecem Çalhan dahil oldu. Çekimleri ocak ayı sonunda başlayacak olan ve şubat ayı içinde ekrana gelmesi beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral otururken dizinin senaryosunu ise Nuran Evren Sit kaleme alıyor. Seyircinin heyecanla beklemeye başladığı ve oyuncularıyla dikkat çeken dizinin castına yeni isimlerin katılması bekleniyor.

Necip Memili & Ecem Çalhan Ab-ı Hayat Dizisinde

OGM Pictures tarafından hazırlıkları devam eden ve ocak ayı sonunda sete çıkarak çekimlere başlaması beklenen Ab- Hayat dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı. Star Tv ekranlarında yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Necip Memili ve Ecem Çalhan dahil oldu. Son olarak Darmaduman dizisinde başrol oynayan Necip Memili de dizinin kadrosuna katıldı. Konusu ve kadrosuyla dikkatleri çeken dizide yer alacak oyuncular arasında ise, Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Hümeyra, Gözde Seda Altuner, Ayşegül Cengiz, Necip Memili ve Ecem Çalhan yer alıyor. Dizinin çekimlerinin ocak ayı sonunda başlaması ve şubat ayı içinde de yayına girmesi bekleniyor.

Ab-ı Hayat Dizisi Konusu Ne?

Bu sezon pek çok yeni diziye imza atan ve dizileri için OGM Pictures ile anlaşma yapan Star Tv yeni bir dizinin hazırlıklarını yine OGM Pictures aracılığı ile sürdürüyor. Ab-ı Hayat adlı dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral yer alırken dizi özellikle konusuyla dikkatleri çekiyor. Dizi, hep 30 yaşında görünen bir adamın hikayesini konu alıyor. Nuran Evren Sit tarafından kaleme alınan hikayede karakterimiz ne yaparsa yapsın yaşlanmıyor ve her zaman 30 yaşında görünüyor. Her zaman 30’lu yaşlarda görünen ve çevresindekilerin de hikayesinin anlatıldığı Ab’ı hayat dizisi seyirci tarafından heyecanla ve merakla bekleniyor. Dizi, şubat ayı içinde Star Tv’de ekrana gelecek.

13-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar