Acun Ilıcalı 5.kez baba oluyor iddiasını yalanladı

Acun Ilıcalı 5.kez baba oluyor iddiasını yalanladı
Bugüne kadar üç kez evlenen ve dört çocuğu bulunan ünlü isim Acun Ilıcalı beşinci kez baba olacak haberlerini yalanladı.

Magazin dünyasının hemen her gün hakkında bir haber yazdığı, sosyal medyada ya da internet haber sitelerinde gündem olan ünlü isim Acun Ilıcalı bu sefer özel hayatıyla ilgili bir gelişmeyle gündemin ilk sıralarında yer aldı. Tv 8’in de sahibi olan ve birçok alanda iş faaliyetleri yürüten Acun Ilıcalı aynı zamanda evlilikleri ile de sık sık gündeme geliyor. Daha önce üç kez evlenen ve boşanan ve bu evliliklerden toplam 4 çocuğu olan ünlü isim şu sıralar bir başka isim olan Çağla Altunkaya ile birlikte yaşamaya başladı. Ünlü ismin zaman zaman Çağla Altunkaya ile haberleri çıkarken ikilinin zaman zaman ayrıldıkları da iddia edildi. Ancak son iddia bir anda magazin basınına bomba gibi düştü. İddiaya göre ünlü isim Çağla Altunkaya’dan bir bebek bekliyordu. Bir anda gündem olan haber kısa sürede yayıldı ancak Acun Ilıcalı’nın bebek beklediği haberi bir süre sonra yalanlandı.

Haber Yalanlandı

Bugüne kadar üç sefer evlenen ve ayrılan ve bu evliliklerden dört çocuğu bulunan ünlü isim Acun Ilıcalı’nın beşinci kez baba olacağı haberi magazin basınında bir anda gündem oldu. Haber magazin basını, internet haber siteleri ve sosyal medyada ilk sıralarda yer alırken bu haber Acun Ilıcalı tarafından yalanlandı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada iddiaların kesinlikle doğru olmadığını belirterek şu sıralar depremzedeler için yaptığı kampanyalara yoğunlaştıklarını ve bu süreçte kız arkadaşının ve kendisinin yıpratılmasına çok üzüldüğünü belirtti. Ünlü ismin halen Banu, Melisa, Leyla ve Yasemin adında dört kız çocuğu bulunuyor.

Ayça Çağla Altunkaya Kimdir?

Acun Ilıcalı ile birlikteliği ile gündeme gelen Ayça Çağla Altunkaya 2 Temmuz 1999 yılında Yalova’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Nişantaşı Üniversitesi Hemşirelik Bölümünden mezun olan Ayça Çağla Altunkaya özel hayatında basketbol ile ilgilenmektedir. 23 yaşında olan Çağla Altunkaya 31 Aralık 2020 günü yayınlanan O Ses Türkiye ile birlikte birlikteliklerini ilan etmişlerdir. Çift sık sık magazin basınında yer alırken haklarında zaman zaman ayrılık iddiaları yer almaktadır. Çiftin birliktelikleri halen devam etmektedir.

09-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar