Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar’ın cezası belli oldu

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar’ın cezası belli oldu
Karaköy’de bir otelin restoranında olay çıkardığı için gözaltına alınan ve hakkında işlem yapılan Ayşegül Çınar ve arkadaşı Furkan Çalıkoğlu ile ilgili davada karar çıktı.

Yasak Elma dizisi oyuncusu Ayşegül Çınar’ın yargılandığı davada karar çıktı. Arkadaşı Furkan Çalıkoğlu ile birlikte gittiği restoranda olay çıkaran ve polislere saldıran ünlü oyuncunun cezası belli oldu. Magazin severler Yasak Elma dizi oyuncusu Ayşegül Çınar’ın cezasını merak ediyor. Ayşegül Çınar kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Ayşegül Çınar’la ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar’ın cezası belli oldu

Yasak Elma dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Ayşegül Çınar’a şöhret olmak pahalıya mal oldu. Arkadaşı Furkan Çalıkoğlu ile birlikte İstanbul'da bir otelin restoranına giden ve ortalığı savaş alanına çeviren Ayşegül Çınar ve arkadaşı Furkan Çalıkoğlu gözaltına alınmıştı. İkilinin yargılandığı davada karar çıktı.

Hapis ve para cezası aldı

Karaköy’de bir otelin restoranında olay çıkardığı için gözaltına alınan ve hakkında işlem yapılan Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu ile ilgili davada karar çıktı. İstanbul 52. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya sanıklar Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu katılmadı. Avukatların hazır bulunduğu davayı karara bağlayan mahkeme ikiliye ceza yağdırdı. Sanık Ayşegül Çınar’ı ‘görevi yaptırmamak için direnme’ suçundan 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptıran mahkeme, cezanın ertelenmesine karar verdi. Ayrıca görevli memura hakaret’ suçundan ise 10 bin 600 lira adli para cezasına hükmeden mahkeme, sanık Furkan Çalıkoğlu’nu ise ‘görevi yaptırmamak için direnme’, ‘görevli memura hakaret’, ‘silahla tehdit’, ‘hakaret’, ‘mala zarar verme’ ve ‘nitelikli yaralama’ suçlarından toplamda 8 yıl 7 ay hapisle cezalandırdı.

Aslında ne olmuştu?

Karaköy'de bir otelin restoranına arkadaşı Furkan Çalıkoğlu ile eğlenmek için giden oyuncu Ayşegül Çınar yüksek sesli konuştuğu için uyarıldı. Dozu kaçıran oyuncu, kendisini dışarı çıkarmak isteyen güvenlik görevlilerine direndi. Bir türlü sakinleştirilemeyen ikili, olay yerine gelen polis ve bekçilere saldırdı. Bir polisin tabancasını elinden alarak tehdit ve küfürler savuran, 6 kişinin yaralanmasına neden olan Furkan Çalıkoğlu, polis memurlara karşı "Haritadan kendinize yer beğenin" diyerek rezaleti artırdı.

Ayşegül Çınar Kimdir?

1999 Antalya doğumlu Çınar, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde eğitim gördü. Küçük yaşlardan bu yana oyuncu olmak isteyen Ayşegül Çınar, oyunculuk kariyerine Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisiyle başladı. Masal Şatosu filmiyle şöhrete ulaşan Ayşegül Çınar, Yasak Elma dizisinde Lila karakterini canlandırmaktadır.

10-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar