Acun Ilıcalı bombayı patlattı Büyük Final İstanbul’da nerde yapılacak?

Acun Ilıcalı bombayı patlattı Büyük Final İstanbul’da nerde yapılacak?
Survivor finali İstanbul’da yapılacak. Nefesler tutuldu ve büyük finale adım adım yaklaşılırken izleyici büyük finalin İstanbul’da nerede yapılacağını araştırmaya başladı.

Beş aydır devam ede Survivor 2020’de büyük final nerde ne zaman yapılacağı belli oldu. Dominik’ten canlı yayın yapan Acun Ilıcalı bombayı patlattı. Herkesin dört gözle beklediği Survivor finali İstanbul’da yapılacak. Nefesler tutuldu ve büyük finale adım adım yaklaşılırken izleyici büyük finalin İstanbul’da nerede yapılacağını araştırmaya başladı. Şimdi detaylar

Acun Ilıcalı bombayı patlattı Büyük Final İstanbul’da nerde yapılacak?

Survivor 2020'de finale 3 gün kaldı. Tv8’in en büyük yarışması Survivor Büyük Finale sadece 3 gün sonra belli olacak. 4 yarışmacının kaldığı Survivor 2020’de Sercan’dan sonra sevilen yarışmacı Elif de Sms oyları sonucu adaya veda etti. Sayılı günler kala bilgi veren Acun Ilıcalı, Survivor finalinin nasıl olacağını ve bu sezon yapılacak ilkleri konseyde paylaştı.

2 eleme daha olacak

Canlı yayın yapan ve elenen ismin açıklanmasından önce konuşan Acun Ilıcalı, Survivor Büyük Finalin içeriği hakkında yarışmacılara ve izleyicilere bilgi verdi. 11 Temmuz cumartesi akşamı bir elemenin daha yaşanacağını belirten Acun, Pazar ve pazartesi günleri bir dokunulmazlık oyununun oynanacağını ifade etti.

Artık canlı yayınlar yapılacak

10 Temmuz akşamı yayınlanan Survivor bir ilke sahne oldu. Çünkü Survivor tarihinde canlı yayınlanan ilk program oldu. 11 Temmuz Cumartesi akşamı yayınlanacak program da yine canlı olacak. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Acun Ilıcalı aynı şekilde oylamalarında canlı bir şekilde olacağını vurguladı. İşte o açıklama: “Pazar akşamı kalan 3 yarışmacı oylanacak ve finale kalan iki yarışmacı konsey sonrası pazartesi günü İstanbul’daki finale benimle beraber gidecek. Ayrıca Pazar günü finale kalan isimler eski yarışmacılarla bir yüzleşme yaşayacak”

Büyük Final Galataport’ta yapılacak

10 Temmuz Cuma günü yapılan ve 4 yarışmacı arasında düzenlenen zorlu mücadelelerden sonra Acun yarışmacılara güzel bir sürpriz hazırladı. Bu sürpriz bir tekne turu idi. Kendi kullandığı teknesiyle yarı finale kalan Cemal Can, Berkan, Barış Murat ve Yasin dörtlüsünü ada etrafında gezdiren Acun, Büyük Finalin 14 Temmuz Salı günü İstanbul Galataport’ta yapılacağını açıkladı. Hafta sonu yapılacak zorlu mücadelelerden sonra Cemal Can, Yasin, Berkan ve Barış Murat dörtlüsünden iki yarışmacı daha adaya veda edecek. Büyük finale kalan son iki yarışmacı 14 Temmuz Salı akşamı şampiyonluk için kozlarını paylaşacak. Büyük çekişmeye sahne olan Survivor 2020 diskalifiyeler, sakatlıklar ve birbirinden zorlu rakiplerle daha şimdiden tarihe geçti.

11-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar