Fulya Öztürk Eski Kanalına Geri Döndü

Fulya Öztürk Eski Kanalına Geri Döndü
Fox Tv ekranlarında Fulya ile Umudun Olsun programını sunan Fulya Öztürk sezon finaliyle birlikte programı sonlandırarak haberciliğe ve eski iş yerine geri döndü.

Geçtiğimiz sezon başında özel bir haber kanalında sürdürdüğü habercilik kariyerini bir anda bitirerek realty Show tarzı bir program sunmak için yeni bir başlangıç yapan ve Fox Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmaya başlayan Fulya ile Umudun Olsun programını sunmaya başlayan ve ilk zamanlar oldukça da başarılı sonuçlar alan ünlü televizyoncu Fulya Öztürk sezonun bitmesiyle birlikte Fulya ile Umdun Olsun programını bitirdiğini belirtti. Bu karar bir anda televizyon dünyasında şok etkisi yaratırken ünlü isim büyük beklentilerle yola çıktığı realty Show programdan umduğunu bulamadığını belirterek bu alanda ilerlemek ve kariyerine bu şekilde devam etmemeye karar vererek yeni başlangıcına nokta koydu. Ünlü televizyoncu bununla da kalmayarak eski mesleğine ve eski işyerine geri döndü.

Fulya Öztürk Yuvaya Döndü

Geçtiğimiz sezon Fox Tv ekranlarında zorlu bir sezon geçiren ve haberciliğinin de etkisiyle olaylara ve konulara farklı bir bakış açısı ve yaklaşım gösteren ünlü televizyoncu Fulya Öztürk sezon sonuyla birlikte Fox Tv ekranlarındaki macerasını sonlandırdı. Usta televizyoncu sezon sonunda büyük umutlarla başladığı kuşak programı sunuculuğunu bırakarak eski mesleğine geri dönme kararı aldı. Uzun süre spikerlik ve muhabirlik yaptıktan sonra kuşak programı sunuculuğuna yönelen Fulya Öztürk Fox Tv ekranlarındaki macerasını sonlandırdı ve eski mesleği olan haberciliğe geri döndü. Pek çok kanaldan teklif alan usta isim en sonunda kararını verdi ve eski iş yeri olan CNN Türk’e geri döndü. Fulya Öztürk CNN Türk’te Özel Haberler Şefi unvanıyla kanalda özel içerikler ve yayınlar yapacak. Usta isim yeni sezonla birlikte CNN Türk’te seyirci karşısına çıkacak.

Fulya Öztürk Kimdir?

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programını sunan ünlü televizyoncu Fulya Öztürk 1989 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitiren Fulya Öztürk daha sonra mesleğe adım atarak çalışmaya başlamıştır. CNN Türk’te değişik bölümlerde görev yapan Fulya Öztürk son olarak muhabirlik yapmaya başlamış ve geçtiğimiz sezonda Fox Tv’de kuşak programı sunuculuğu yapmıştır. Pek çok başarıya imza atan ünlü ismin aldığı pek çok ödül bulunmaktadır.

08-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar