Acun Ilıcalı Hastalığını Açıkladı!

Acun Ilıcalı Hastalığını Açıkladı!
Ünlü televizyoncu, sunucu, yapımcı ve televizyon kanalı sahibi Acun Ilıcalı 2 yıl önce yüzünde meydana gelen şişliğin sebebini açıkladı. İşte haberin detayları!

Ünlü televizyoncu, yapımcı, sunucu ve Tv 8’in sahibi son dönemlerin mucize televizyoncusu Acun Ilıcalı girdiği her alanda başarılı olan ender kişilerden şüphesiz. Özelikle televizyonculuk söz konusu olduğunda Acun Ilıcalı muhabirlikten başlayıp televizyon sahipliğine kadar tırmanan bir başarı hikayesinin kahramanı. Ilıcalı son olarak Tv 8'i aldıktan sonra gecesini gündüzüne katarak Türkiye’nin eğlence kanalını oluşturmayı başardı. Özellikle yabancı ülkelerde yayınlanan v başarılı olan formatları Tv 8’de yayınlayarak Türkiye’ye uyarlayan Ilıcalı bunda da oldukça başarılı olmuş durumda. Özellikle Survivor, O ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz ve son olarak da Master Chef Türkiye gibi yarışmalarla seyirciyi Tv 8 ekranlarına bağlamayı başaran Acun Ilıcalı 2 sene önce yüzündeki şişlikle gündeme gelmiş ve magazin basınında ve sosyal medyada Ilıcalı’nın estetik ameliyat olduğu yolunda haberler yapılmıştı. Acun Ilıcalı iki yıl aranın ardından yüzündeki şişliğin sebebini açıkladı.

İyi Huylu Bir Tümördü!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı bir televizyon programında kendisiyle ilgili merak edilen sorulara cevap verdi. Ilıcalı 2 yıl önce yüzünde meydana gelen şişlikle ilgili olarak o dönem estetik ameliyat olduğu konusundaki iddialara cevap verdi. Ilıcalı göz bölgesindeki şişlikten dolayı bir operasyon geçirdiğini açıladı ve “iyi huylu bir kitleydi. Onu aldırmak durumunda kaldık. Bu da bir ameliyat gerektiriyordu. Burayı da kestirip tekrar diktirmek gerekiyordu” ifadelerini kullandı. Ilıcalı ayrıca estetik ameliyata karşı olmadığını kadın ve erkeklerde küçük dokunuşların yerinde olduğunu belirtti.  

Çorap Giymeyi Sevmiyorum!

Ilıcalı koronavirüs salgını sebebiyle uçuşların durdurulması yüzünden Türkiye’ye dönemiyor. Ilıcalı bu Türkiye’ye döndüğünde ilk ne yapacaksın sorusuna “Kızlarıma sarılacağım, onları çok özledim. Banu ile bir kardeş gibi her konuda konuşmayı, Yasemin’in bıcırıklığı, Leyla’nın bilmişliği bunların hepsi çok özlediğim şeyler” ifadelerini kullanırken kendisiyle ilgili bir giydi çorabı bir daha giymiyor yönündeki iddialara cevap verdi. Ilıcalı “giydiğim çorabı bir daha giymiyorum çünkü ayağım 45 numara ve çoraplar yıkandıktan sonra çekiyor. Onu bir daha giyince ayağımı sıkıyor ve ben bundan nefret ediyorum. Zaten uzun yıllardır terlik giyiyorum bu nedenle ayağımı sıkan şeyleri sevmiyorum. Ben yılın 20 – 30 günü ayakkabı giyiyorum, bu nedenle çoraplarla pek barışık değilim” ifadelerini kullandı.

26-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar