Acun Ilıcalı İki Yarışmacı İçin Yaptırım Uyguladı

Acun Ilıcalı İki Yarışmacı İçin Yaptırım Uyguladı
Survivor All Star 2022 yarışmasında Acun Ilıcalı iki yarışmacı için yaptırım kararı aldı. Hangi yarışmacılar ceza aldı. Yarışmacılara ne ceza verildi?

Tv8 kanalında her sezon büyük bir izleyici kitlesini ekranlara kilitlemeyi başaran Survivor All Star’da tansiyon hiç düşmüyor. Acun Ilıcalı hangi yarışmacılara yaptırım uyguladı?

8 Şubat akşamı ödül oyunu ile izleyenlerinin karşısına çıkan bölümde tansiyon yarışmacılar arasında yükseldi. Hırs, mücadele ve kazanma içgüdüsüyle hareket ederken yarışmacıların arasında gerginlikler devam ediyor.

Yaptırım Kararı Aldı

Ünlüler ve Gönüllüler takımından oluşan en iyilerin yer aldığı 2022 sezonunda kıran kırana mücadele devam ediyor. Büyük bir hayranlık ile takip edilen yarışmada oyuncuların açlıkları ve kazanmak istemeleri aralarında çıkan tartışmalara sebep oluyorken bu hafta yaşanan bir olaydan dolayı Acun Ilıcalı bir yaptırım uyguladı.

Hangi Yarışmacılar Arasında Tansiyon Yükseldi

Eleme için konseye giden ünlüler ve gönüllüler takımı büyük bir şok yaşadı. Yunus Emre ve Ogeday arasında başlayan gerginlik takım arkadaşları Hikmet tarafından ayrılmak istenirken iki yarışmacı arasında geçen temaslar yarışma kuralı gereği kabul görülmediği için Acun Ilıcalı konuyu konseye taşıdı.

Ciddi Derecede Uyarıyorum

Tüm yarışmacıları dinleyen Acun Ilıcalı Yunus Emre ve Hikmet için bir yaptırım kararı verdiklerini açıkladı. Hikmetin el temasları bulunurken Yunus Emre’nin argo sözcükler kullanması sebebi ile uyarı olarak verdiği cezanın tekrarlanması halinde daha fazlası olabileceğini Acun Ilıcalı konseyde dile getirdi. Acun Ilıcalı, Yunus Emre Özden’e ‘’Bunu yaptın geçmiş olsun diyecek halimiz yok. Bundan sonra sakin olmaya çağırıyorum. Ciddi derecede uyarıyorum bunu da sen kendinde bir yere kodla’’ ifadelerini kullandı.  

Hikmet ve Yunus Emre’ye Yaptırım Kararı

Survivor All Star 2022’de Gönüllüler takımında yer alan Hikmet Tugsuz ve Yunus Emre Özden’e aralarında geçen tartışmadan dolayı yaptırım kararı alındı. Alınan kararı Acun Ilıcalı konseyde açıkladı. İki yarışmacı içinde farklı karar alındı. Yunus Emre Özden 2 ödül ve Hikmet Tugsuz ise 1 ödülden yararlanamayacak.

İhraç Ettiğimiz Yarışmacı Çok

İyi bir ceza oldu öğrenirim diyen Yunus Emre’ye Acun Ilıcalı ‘’Öğrenmezsen zaten 3 katını veririz 5 katını veririz. İhraç ettiğimiz yarışmacı çok’ ifadelerine sen sempatik olabilirsin, mizahı yanın var sakin olmayı dene ifadelerini kullandı.

10-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar