Ünlü Çiftten 3 Milyonluk Reklam Filmi! Ardından Sevgililer Gününe Özel Dergi Çekimi

Ünlü Çiftten 3 Milyonluk Reklam Filmi! Ardından Sevgililer Gününe Özel Dergi Çekimi
Türkiye’nin sevilen çifti Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, reklam çekimlerinden aldığı ücretlerle gündemde. Aynı zamanda 14 şubat sevgililer günü için poz veriyorlar

2017 yılında Los Angeles’ta dünyaevine giren ve Türkiye’nin örnek çiftleri arasında gösterilen Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, evliliklerinde 5 yılı geride bırakırken çiftin Efehan adında bir oğlu ve Alina adında bir kızları bulunuyor. Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti bir reklam filminde oynamak üzere kamera karşısına geçtiler. Aynı zamanda çift bir Dergi için yaklaşan Sevgililer gününe özel pozlar verdi. İşte Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çiftinin reklam anlaşmaları…

 

Çift, Aldıkları Reklam Ücreti İle Gündem Oldu

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çiftinin, Sosyal medyada ses getiren reklem filmi için aldıkları ücret dudak uçuklattı. Bir mobilya markası için kamera karşısına geçen çiftin, bu reklam karşılığı 3 milyon TL kazandığı ortaya çıktı.

İkilinin reklam filmi yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada geniş kitlelere ulaşırken, Sayışman’ın İnstagramda paylaştığı film kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Almeda ve Tolgahan Sayışman Çiftinden ‘’Aşık Oluyorum Eyvah’’ Performansı

Türkiye’nin en sevilen mobilya markalarından Kelebek Mobilya marka yüzü Nükhet Duru ve Cem Belevi ile yaptığı anlaşmaların ardından, 2022 yılından itibaren Almeda & Tolgahan Sayışman çiftiyle de bir anlaşma imzaladı.

Birbiriyle olan aşklarıyla medyanın gündeminden düşmeyen çiftin ilk filmi Sevgililer Günü için hazırlandı.
 

14 Şubat sabahı Almeda’nın gülümseyerek uyanışı ile başlayan reklam filminin hikâyesi Tolgahan’ın sürprizleriyle devam ediyor. Çift ‘’Aşık Oluyorum Eyvah’’ şarkısını birbirlerine söyleyerek Nükhet Duru’ya eşlik ediyor ve filmin sonlarında da birbirlerine verdikleri kartta yazan ‘’Evimde Tek Kalbimde Tek’’ mesajlarıyla bitiyor.

Kelebek Mobilya Sevgililer Günü için hazırladığı bu yeni reklam filmi ile tüm sevenlere ‘’kendinizi tutmayın sevdiğinize her gün yeniden aşık olun’’ mesajını vererek kalplerdeki yerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Ünlü Çift ‘Bestyle Magazin Dergisi’ ne Sevgililer Gününe Özel Pozlar Verdi

Öte yandan ünlü çift, Bestyle Magazin Dergisi’nin Şubat sayısı için objektif karşısına geçti. Sevgililer Günü konseptli bir çekim gerçekleştiren çift, dergiye birbirinden özel pozlar verdi.

Almeda Abazi, 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli seçildi. Tolgahan Sayışman ise, 2002 Best Model ikincisi ve 2005 yılında Türkiye’yi temsilen Güney Kore’de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International’da dünya birincisi seçildi.

Röportajda iş ve özel yaşantısı ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Tolgahan Sayışman; ‘’İyi projelerde yer almak sadece iyi oyuncu olmak yada yetenek ile alakalı değil. Tabii ki bunlar bir avantaj ama iyi bir önsezi ve senaryo analiz zekası ile birlikte şans da çok önemli bir faktör’’ açıklamasını yaptı.

10-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar