Acun Ilıcalı Küplere Bindi, Diskalifiye Etti!

Acun Ilıcalı Küplere Bindi, Diskalifiye Etti!
Survivor 2020'de sona gelindikçe sinirler iyice gerildi. Yarışmanın dün yayınlanan 94. Yeni bölümünde yapımcı Acun Ilıcalı’yı yarışmacı Yunus Emre fena kızdırdı. İşte ayrıntılar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ekranlarda yeni bölümü yayınlanan tek yapım olan Survivor bunun karşılını da her gün gün birincisi olarak alıyor. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı program özellikle son bölümlere yaklaşmasıyla iyice heyecanlı hale geldi. Yarışmacıların son zamanlarda iyice bunaldı ve artık finali düşünmeye başladığı yarışmada hemen her gün seyirciyi şaşırtacak yeni bir gelişme yaşanıyor. Özellikle tartışma ve kavgaların eksik olmadığı yarışmanın dün yayınlanan bölümünde yine bir kriz yaşandı. Yarışmanın hırslı ve iddialı isimlerin Yunus Emre yapımcı ve sunucu Acun ılıcalı tarafından sert bir şekilde uyarıldı. Yunus Emre’nin bu uyarılara gülerek karşılık vermesi sonucunda ise Acun Ilıcalı adeta küplere bindi. İşte detaylar!

Acun Ilıcalı Çok Kızdı!

Tv 8’in başarılı ve reyting rekortmeni yarışması Survivor 2020 finale adım adım yaklaşıyor. Her bölüm heyecanın ve çekişmenin katlanarak arttığı yarışmada son zamanlarda tartışma ve kavgalar eksik olmuyor. Acun Ilıcalı’nın ısrarlı uyarılarına ve hatta verdiği cezalara rağmen yarışmacılar yarışmanın heyecanı içerisinde bu davranışlarını engelleyemiyorlar. Son olarak yarışmanın dün akşam yayınlanan 94. Yeni bölümünde de benzer bir olay yaşandı. Dün akşam yayınlanan ödül oyununda oldukça gergin geçen dakikaların sonunda Yunus Emre ile Berkan tartışmaya başladı. Acun Ilıcalı tarafından uyarılan Yunus Emre aynı üslup ve tavrına devam edince Acun Ilıcalı adeta küplere bindi ve çok kızdı.

Anlattığımızı da Anlamıyorsun!

Acun Ilıcalı Yunus Emre ile Berkan arasında yaşanan tartışmaya müdahil olarak tarafları uyardı. Ancak Yunus Emre uyarılara kulak tıkayınca Acun Ilıcalı adeta köpürdü ve Yunus Emre’ye çok fena patladı. Ilıcalı “Yunus Emre dikkatlice beni dinle. Sen kötü kelimeler kullanıyorsun. Kötü kelime kullanamazsın. Bunu anlamıyor musun sen?” sözleri üzerine Yunus Emre gülerek “anlıyorum abi” cevabını verdi. Yunus Emre’nin gülerek cevap vermesi karşısında Acun Ilıcalı öfkelenerek “Hiç anlamış gibi değilsin. Anlattığımızdan da bir şey anlamıyorsun” diyerek Yunus Emre’yi oyundan ihraç etti. Bu gelişme karşısında yarışmada sinirler iyice gerildi. Yarışmada sona gelindikçe bu tür davranışların arttığı gözlenirken Acun Ilıcalı’nın her seferinde yarışmacıları ısrarla uyarıyor.

01-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar