Acun Ilıcalı o markanın reklam yüzü oldu!

Acun Ilıcalı o markanın reklam yüzü oldu!
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı dünyaca ünlü bir markanın reklam yüzü oldu. Acun Medya kurucusu Acun Ilıcalı, kızlarıyla beraber ünlü markanın reklamlarında yer alacak.

Ekranların en ünlü yapımcısı ve televizyoncusu olan Acun Ilıcalı oynayacağı reklam filmleriyle gündemde. Ilıcalı OPPO, Reno3 serisinin reklam yüzü oldu. Akıllı telefon piyasasının dünyaca ünlü markası OPPO ile anlaşan Ilıcalı kızlarıyla birlikte markanın modellerini tanıtacak. Acun Ilıcalı ile işbirliği yapan OPPO Reno3 serisinin reklam çekimleri tamamlandı. Ilıcalı ve kızları Türkiye'de de yükselen bir değer olan OPPO'nun tanıtımı için kamera karşısına geçti.

Acun Ilıcalı kızlarıyla birlikte o markayı tanıtacak!

OPPO Reno3'ün serisinin 'Hayatım Benim Koleksiyonum' isimli tanıtım kampanyasının reklam yüzü olan Ilıcalı, kızlarıyla beraber kendi koleksiyonunu anlatıyor. Ilcalı kızlarıyla birlikte 'Hayatın Benim Koleksiyonum' kampanyasının formatı gereği kendi koleksiyon değeri taşıyan anlarını paylaşıyor ve OPPO Reno3 serisinin fotoğraf ve video özelliklerine dikkat çekiyor. Televizyon dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Acun Ilıcalı OPPO'nun kampanyasını tanıtırken de dikkat çekmeyi başaran bir isim.

Ilıcalı'nın tanıttığı marka oldukça iddialı

Türkiye pazarına giren ve başarılı bir yükseliş gösteren OPPO Reno3 serisi, Acun Ilıcalı'nın reklam yüzü olarak tercih edilmesiyle de pazardaki gücünü arttıracak gibi görünüyor. Reno3 serisinin başarısı ise kullanıcılar tarafından test edilmeye başlandı. Güneş ışığının tüm hallerinde yüksek çekim kalitesiyle beğeni kazanan OPPO Reno3 tanıtımlarında çarpıcı ifadeler kullanılıyor. Reno3 serisinin sabahın ilk ışıklarından yıldızlı gecelere kadar hayattaki tüm güzelliklerin kaydedilebildiği bir deneyim sunduğu belirtiliyor.

Mobil fotoğrafçılıkta büyük yenilik

Acun Ilıcalı ve kızlarının reklam yüzü olduğu Reno3 serisi özellikle 2 modeliyle Türkiye pazarında iddialı bir hedefe sahip. Telefonun özellikle fotoğraf ve video özelliklerinin devrim niteliğinde olduğu iddia edilirken, mobil fotoğrafçılık alanında yenilikler sunduğu anlatılıyor. Koleksiyon değerinde fotoğraflar çekiminin yapılacağı OPPO Reno3 serisi Acun Ilıcalı ve kızlarının en özel anlarıyla anlatılıyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Tv8'de yayınladığı O Ses Türkiye, Survivor ve diğer başarılı televizyon programlarıyla Türkiye'nin en popüler simalarından biri. Reno3 serisinin tanıtımı için seçilen Acun Ilıcalı ve kızları ise oldukça başarılı bir tercih.

13-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar