Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile ilgili iddialara cevap verdi

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile ilgili iddialara cevap verdi
Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’na şiddet uyguladığı haberlerine isyan etti Kızı Melisa ile çektikleri fotoğrafı “Cennette bir melekle" notuyla paylaşan Acun Ilıcalı iddialara ne dedi?

Son günlerin tartışmalı ismi Acun Ilıcalı eski eşi Şeyma Subaşı ile ilgili iddialara cevap verdi. Magazin gazetelerinde çıkan “Acun, Şeyma Subaşı’nı Bodrum’da tartıştı, şiddet uyguladı” iddialarına kayıtsız kalmayan Acun Ilıcalı’nın açıklaması sosyal medyaya bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı eski eşine şiddet uyguladı mı? Şeyma Subaşı bu iddialara ne diyor? Hepsi ve daha fazlası haberimizde. Şimdi detaylar

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile ilgili iddialara cevap verdi

İngiltere’de satın aldığı takımın başarılarıyla bir kez daha gündem olan Acun Ilıcalı eski eşi Şeyma Subaşı’na şiddet uyguladığı haberlerine isyan etti. Kızı Melisa ile tatile giden ve çektikleri bir fotoğrafı “Cennette bir melekle" notuyla paylaşan Acun Ilıcalı sık sık eski eşleriyle yapılan haberlere maruz kalıyor.

Aslında neler oldu?

Her şey Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa ile çektikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmasıyla başladı. "Cennette bir melekle" notuyla kızının ve kendisinin pozunu paylaşan Acun Ilıcalı sosyal medyayı salladı. Eski eşi Şeyma Subaşı’nın Acun ve Melisa’nın pozuna kalp emojisiyle yorum yapması tartışmaları alevlendirdi. Önce fısıltıyla başlayan bir haber giderek yayıldı ve magazin gündemini sarstı. Bu habere göre Bodrum’da tatil yapan kilinin yolu bir mekânda kesişti. Hâl hatır somayla başlayan görüşme bir anda alevlendi ve Acun Ilıcalı kendisine hesap soran eski eşi Şeyma Subaşı’yı hastanelik edecek şekilde dövdü.

Bir deli kuyuya taş attı kimse çıkaramadı

Gerek Acun Ilıcalı gerekse Şeyma Subaşı bu haberlere herhangi bir tepki göstermedi. Bodrum'da bir mekânda kavga ettikleri söylenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın aralarının açık olduğu uzun süredir dillendiriliyor. Acun’un kızı Melisa ile olan “Cennette bir melekle' paylaşımına kayıtsız kalamayan Şeyma'nın hamlesi ise kafaları bir kez daha karıştırdı. Meedo ile tatil yapan Şeyma Subaşı'nın bu hamlesi sosyal medya kullanıcıları tarafından farklı yorumlandı. Olay üzerine gözlerin çevrildiği Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak iddiaları şu sözlerle yalanladı: "Bir deli kuyuya taş atmış, kimse çıkaramamış hikâyesi oldu. Ses kaydı yok, görüntü yok, hiçbir şey yok. Tartışmak benim yapımda yoktur. Ne tartıştım ne de gerilim yaşadım. Şeyma bana orada heyecanlı heyecanlı bir şey anlatıyordu. Kavga etmedik, tartışmadık. Gayet güzel bir sohbet ettik. Zaten 5 dakika görüştük hepsi bu. Şeyma ile hiçbir problemim yok, kendisi çocuğumun annesidir. Onun her zaman mutlu olmasını isterim.”

31-07-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar