Komutan Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Komutan Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu
Sinema Severlerin heyecanla beklediği ve çekimleri tamamlanan Aslıhan Güner ile Mert Kılıç'ın başrolünde yer aldığı Komutan Filminin vizyona giriş tarihi belli oldu.

Türk dizi tarihinde efsane yapımlardan olan dizilerde rol alan ünlü aksiyon oyuncularından Mert Kılıç ve eşi Aslıhan Güner’in başrolünde yer aldığı ve yine Mert Kılıç’ın sahibi olduğu Kılıç Yapım tarafından hazırlanan ve seyircinin heyecanla beklediği askeri projelerden biri olan Komutan Filminin vizyon tarihi sonunda belli oldu. İki yıl önce çekimleri başlayan ancak araya pandeminin girmesiyle vizyona giriş tarihi ertelenen filmin çekimleri, montajı ve ve özellikle dizinin yapımcısını zorlayan dijital efektleri sonunda tamamlandı ve Komutan Filmi vizyon tarihi belli oldu. Mert Kılıç’ın filmde bir binbaşıyı canlandırdığı ve eşi Aslıhan Güner’in de Suriyeli bir Türkmen kadınına hayat verdiği Komutan Filmi özellikle genç kitle tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Vizyona girecek askeri projeler içinde en çok merak edilen yapımda bir Türk Özel Hareket Timinin Suriye’de El Bab bölgesinde gerçekleştirdiği çok özel bir operasyonun hikayesi anlatılıyor.

Komutan Filmi 7 Ekim’de Vizyonda

Kılıç Yapım tarafından hazırlanan ve başrolünde ünlü oyuncu aksiyon film ve dizilerinin en yetenekli isimlerinden biri olan mert Kılıç ile son olarak Uzak Şehrin Masalı adlı dizide rol alan eşi Aslıhan Güner’in rol aldığı Komutan Filmi 7 Ekim’de vizyona giriyor. Uzun süren bir çalışmanın eseri olan film seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Birbirinden yetenekli isimlerin rol aldığı film yine Mert Kılıç tarafından kaleme alındı ve yönetildi. Son zamanlarda sık sık ne zaman vizyona gireceği ile ilgili tartışmalar yaşanan filmin vizyona giriş tarihinin netleşmesi seyirciyi şimdiden bu tarihe odaklandırdı. 7 Ekim’de vizyona girecek filmin büyük ses getirmesi bekleniyor.

Komutan Filmi Konusu Ne?

Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesi operasyonlarından biri olan Barış pınarı operasyonunda Suriye’nin El Bab bölgesinde şehit düşen Özel Kuvvetlere mensup üç askerin naaşının ülkeye getirilmesi için bir operasyon düzenlenmesine karar verilir. Bu riskli ve bir o kadar da onurlu görev Binbaşı Tuna Alkan’a verilir. Binbaşı Tuna Alkan kendisi ve üç özel tim personeliyle Suriye’nin El Bab bölgesine gider. Ancak bölgede her ülkeden, her örgütten insanlar bulunmaktadır ve Binbaşı Tuna Alkan ve askerleri üç şehidin naaşını almak için zamana ve onlarca örgüt ve yüzlerce teröriste karşı mücadele etmektedir. Bin bir zorluk ve riske rağmen bölgeye giden Türk Özel Timi şehitlerin naaşını teröristlere kaptırmamak için gerekirse ölmek da dahil her yolu deneyecektir. Komutan Filmi 7 Ekim’de sinema severlerle buluşuyor.

31-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar