‘Tek’ Adlı Sinema Filminin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

‘Tek’ Adlı Sinema Filminin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
RJ Yapımın bu yaz sezonunda çekimini üstleneceği iki proje için çalışmalara başlandı. ‘Tek’ adlı sinema filminin konusu ne? oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar…

RJ Medya yapım şirketi bu yaz çekeceği 2 bomba projeyi sinemaseverler ile buluşturacak. Önümüzdeki sezon için vizyona girecek filmlerin çekimleri bu yaz başlıyor. İki projenin başrollerinde de 2 sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve başrolünde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisinde rol alan usta tiyatro oyuncusu Tamer Levent yer alıyor. 1950 İzmir doğumlu usta oyuncu Camdaki Kız dizisinde Rafet Koroğlu adında zengin bir iş adamına hayat veriyor. Ankara Devlet Konservatuarından mezun olan Tamer Levent bir dönem Devlet Tiyatroları genel müdürlüğü ve genel müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. Sinema ve tiyatro için önemli isimlerden biri olan Tamer Levent’in yönettiği oyunlar; Rusya, Kanada, Güney Kore, İran ve Kuzey Kıbrıs’ta festivallere davet edildi. Usta oyuncu Devlet Tiyatrolarında halen rejisör kadrosunda yer almakta ve Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Çalışanları Vakfı TOBAV ile Tiyatro Oyuncuları Meslek Birliği TOMEB kurucusu ve ilk genel başkanıdır. Başarılı ve usta oyuncu RJ Medya’nın çekeceği Tek adlı sinema filminde başrolü oynayacak. Tek adlı sinema filminin konusu ne? Tek filminin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? İşte merak edilenler…

Tek Filminin Konusu Ne?

Türkiye’nin ilk tek kişilik filmi olarak lanse edilen ‘Tek’ filmi sete çıktı. Tek filminin başrolünde Tamer Levent yer alıyor. Yapımcılığını RJ Medya’dan Ramazan Caboğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan’ın oturduğu, senaryosunu Kamuran Süner kaleme aldığı filmin hikayesini Gamze Birsöz Koç yazıyor.

Usta oyuncu Tamer Levent filmde kendisi gibi akademisyen olan eşinin intiharından sonra akademiden ayrılan, şehirden uzağa yerleşen ve insanlara yardım etmek için Acil Psikolojik Destek Hattı çağrı merkezini kuran Profesör Doktor Adem Tek’i canlandırıyor.

Tek filminin çekimleri Maşukiye’de gerçekleşirken, filmden ilk kareler de gelmeye başladı. Tek filmi yakında seyirci ile buluşacak.

Tek Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Tek filminin oyuncu kadrosunda, başrol oyuncusu olarak Tamer Levent yer alırken, usta oyuncuya Mahkum dizisinin başrolünde ‘Fırat Bulut’ karakterine hayat veren Onur Tuna ile Kuzey Yıldızı:İlk Aşk dizisinde ‘Yıldız’ karakterine hayat veren güzel oyuncu Aslıhan Güner’de eşlik ediyor.

Başarılı bir akademisyen olan Prof. Adem (Tamer Levent), eskiden asistanı olan ve aralarında yaş farkı olmasına rağmen kendisine aşık etmeyi başardığı genç eşi Canan’ın (Aslıhan Güner) intiharıyla sarsılır. Eşinin intiharından Adem, Cem’i (Onur Tuna) sorumlu tutmaktadır. Cem ise Canan’a aşıktır. ‘Tek’ adlı film müthiş bir yüzleşmeye sahne olacaktır.

RJ Yapımın 2. Projesi ise ‘Hiç’ oldu. Hiç filmi, Tek filminin devamı niteliğinde çekilecek. Hiç filminin çekimlerine Temmuz ayında başlanıldı. 

05-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar