Kardeşlerim Dizisine Yeni Oyuncu

Kardeşlerim Dizisine Yeni Oyuncu
Atv ekranlarında yayınlanan ve cumartesi akşamları ekrana gelen Kardeşlerim Dizisinin kadrosuna yeni ve genç bir isim daha katıldı.

Atv ekranlarında yayınlanan ve NG Medya tarafından hazırlanan başarılı ve reytingi yüksek dizilerden olan gençlik ve aile türündeki Kardeşlerim dizisi cumartesi ekranlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Üçüncü sezonunda olan ve dördüncü sezon onayını da almayı başaran dizinin kadrosunda son zamanlarda ayrılıklar yaşanmıştı. Hikaye gereği yaşanan bu ayrılıklar dizinin kadrosunda bir sadeleşmeye giderken yeni hikayelere de ihtiyaç duyulduğu ortaya çıkmıştı. Dizinin senaristleri başarılı dizinin hikayesine yeni açılımlar katacak ve hikayede bir derinlik bir çeşitlilik kazandıracak yeni karakterleri dizinin hikayesine katmaya başladılar. Atv ekranlarının sevilen dizisi olan ve cumartesi akşamlarının en çok seyredilen ilk iki yapımından biri olma başarısını gösteren dizinin kadrosuna son olarak genç ve güzel oyuncu Dilara Sümbül dahil oldu.

4. Sezon Onayını Aldı

NG Medya tarafından hazırlanan ve 3. Sezonunda olan Kardeşlerim dizisi son olarak 85. Bölümüyle ekranlara geldi. Kadrosunda Fadik Sevin Atasoy, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci yer alıyor. Dizinin senaryosunu Gül Abus semerci kaleme alırken dizi cumartesi akşamları ekrana geliyor ve kanal tarafından 4. Sezon oyanını da aldı. Gençlik ve dram temalı dizide hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların üstesinden birlikte gelmeye çalışan, her şeye rağmen birbirinden kopmayan ve birbirinden güç alan dört kardeşin yaşadığı zorlukları, mücadeleleri ve sevinçleri ekrana getiren Kardeşlerim dizisi her cumartesi akşamı yeni bölümüyle saat 20.00’da Atv’de seyirciyle buluşuyor.

Dilara Sümbül Kimdir?

3. sezonunda olan ve dördüncü sezon için onay alan başarılı dizi Kardeşlerim’in kadrosuna katılan genç oyunculardan Dilara Sümbül 1 Ocak 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan genç oyuncu aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Bugüne kadar yer aldığı diziler içinde en çok Duy Beni ile tanınan oyuncu ayrıca birçok başka yapımda da rol almıştır. Yeteneği ile dikkatleri çeken Dilara Sümbül’ün rol aldığı yapımlar arasında, Duy Beni (Ece), Evlilik Hakkında Her Şey (Gülistan), Baş Belası, Elimi Bırakma ve Hadi İnşallah yer almaktadır.

13-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar