Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya Mahkemelik mi Oldu?

Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya Mahkemelik mi Oldu?
Ünlü isim Acun Ilıcalı ile Survivor 2022 All Star’da yarışmacı olan Batuhan Karacakaya arasındaki tartışma ve sorunlar mahkemeye taşındı ve taraflar mahkemelik oldu.

Magazin basınında sık sık gündem olan ünlü isim Acun Ilıcalı bir kez daha magazin basınında gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde bir fotoğrafta eski eşi Şeyma Subaşı ile tartıştığı iddia edilen ve daha sonra bir açıklama yaparak bunu yalanlayan ünlü isim Acun Ilıcalı bugün bir kez daha gündemdeki yerini aldı. Ünlü isim Acun Ilıcalı ile Survivor 2022 All Star’da yarışmacı olarak yer alan genç isimlerden Batuhan Karacakaya’nın mahkemelik olduğu iddiaları gündemin ilk sıralarında yer aldı. Daha önce de yine magazin basını ve sosyal medyada Batuhan Karacakaya’nın hakkının yenildiğine dair haberler gündemde yer almış ve hatta Batuhan Karacakaya’nın annesi sosyal medya hesabından sert bir paylaşımda bulunarak oğlunun hakkını yiyenlere hakkını helal etmeyeceğini belirtmiş ve Acun Ilıcalı’da bu paylaşıma cevap vermişti.

Mahkemelik Oldular

Survivor 2022 All Star’da yarışan ve yarışmanın sonlarına kadar başarılı bir mücadele ortaya koyan Batuhan Karacakaya elendikten sonra hakkının yendiğine dair birçok haber yapıldı ve halen de yapılıyor. Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olduğu sezonda Batuhan Karacakaya ile ilgili en büyük polemik ve tartışma mektup üzerinden yapılmaya başlanmıştı. Yarışma sunucusu Murat Ceylan tarafından yarışmada okunan ve Acun Ilıcalı tarafından okunan ve Batuhan Karacakaya’nın eleştirildiği mektuba karşılık Batuhan Karacakaya da bir mektubu olduğunu belirtmiş ve bekleyin ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı canlı yayında Batuhan Karacakaya’ya seslenerek “Twitter’dan yazmış. Mektubunu bekliyorum. O mektubu da gerekli cevabı veririz merak etmesin” ifadelerini kullanmıştı. Tarafların yaşananların ardından mahkemelik oldukları ortaya çıktı.

Yarışmada Araba Kazandı

Survivor 2022 bitti ama yankıları devam ediyor. Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olduğu sezonda pek çok tartışma yaşandı ve unutuldu gitti. Ancak Batuhan Karacakaya, annesi ve acun Ilıcalı arasındaki tartışmalar ise halen devam ediyor. Batuhan Karacakaya ile Acun Ilıcalı mahkemelik olurken bu arada yarışmada 8 yarışmacı 3 milyon liralık otomobil için yarıştı ve bu yarışı ve arabayı kazanan Batuhan Karacakaya oldu. Taraflar arasındaki mahkemenin içeriği tam olarak öğrenilemezken mahkemeyi kimin açtığı ve duruşma zamanlarının ne zaman olacağı da belirtilmedi.

02-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar