Disney Plus dizisi Kaçış ikinci sezonu garantiledi

Disney Plus dizisi Kaçış ikinci sezonu garantiledi
Disney+ ülkemizde 14 Temmuz’da yayına başladı Disney Plus'ın ilk orijinal Türk yapımı Kaçış ise yayınlandığı gün büyük ilgi gördü Peki Kaçış 2. sezonda da yayınlanabilecek mi?

Ülkemizin dijital yayın organlarından Disney Plus’un ilk yerli dizisi Kaçış 14 Temmuz’da izleyiciyle buluştu. İlk sezonu olmasına rağmen beğeniyle izlenen Kaçış dizisi 2. Sezonunu garantiledi. Dizi severler merak ediyor, Kaçış dizisinin 2. Sezonu ne zaman çıkacak? Kaçış yeni sezonda olacak mı? Kaçış dizisiyle ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Disney Plus dizisi Kaçış ikinci sezonu garantiledi

ABD merkezli Netflix'e dijital yayında rakip olarak piyasaya çıkan Disney+ ülkemizde 14 Temmuz’da yayın hayatına başladı. Orijinal içerikleri sayesinde abone sayısını artırmayı başaran Disney Plus'ın ilk orijinal Türk yapımı Kaçış ise yayınlandığı gün büyük ilgi gördü. Engin Akyürek’in hem yazıp hem başrol oynadığı Kaçış dizisinin 6 bölümden oluşan 1. sezon ilk bölümleri izleyiciyi ekrana kilitledi. Haliyle dizi tutkunları 2. Sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağını sorgulamaya başladı. Dizinin heyecan ve merakla takip edilmesi üzerime gerek Disney+ gerekse Kaçış dizisi yapımcıları dizinin 2. sezonda da yayınlanmasına karar verdi.  İlk bölümü 14 Haziran 2022'de gösterime giren Kaçış dizisinin 1. sezon son bölümü henüz yayınlanmadı. Hal böyle olunca dizinin 2. sezonu ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Dizinin 2. sezonuyla ilgili yapımcılardan ve yayıncı kuruluştan resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaçış 1. sezon bölümleri ve çıkış tarihleri

Başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Kaçış dizisinin ilk sezonu toplam 10 bölümden oluşuyor. Dizinin 13 Temmuz'da 5. bölümü yayınlandı.

1 "Dönüş Yok" 14 Haziran 2022

2 "Ölmekten Beter" 22 Haziran 2022

3 "Kurtuluş Bileti" 29 Haziran 2022

4 "Kim Olduğunu Biliyor" 6 Temmuz 2022

5 "Şeytan Sofrası" 13 Temmuz 2022

Disney Plus’ın aylık ve yıllık ücreti ne kadar?

14 Haziran Türkiye’de resmi olarak yayın hayatına başlayan Disney Plus’ın aylık ücreti 34,99 TL ve yıllık 349,90 TL olarak açıklandı. Ancak firma, Türkiye’ye özel bir kampanya düzenledi. İndirimi seven Türk halkı Disney Plus’a erken kayıt yaptırırsa yıllık ücret 279,90 TL’ye düşürüldü.

Kaçış dizisi oyuncuları kimler?

Engin Akyürek - Mehmet Yücel

İrem Helvacıoğlu - Zeynep Karaca

Levent Ülgen - Ebu Abidin

Fikret Kuşkan

Aras Aydın - Fadıl

Leyla Tanlar - Nevi

Deniz Baysal Yurtcu - Elvin

Özgür Çevik - Robert

Onur Bay - İlker Lalik

Adem Yılmaz - Noah

Hüseyin İlhan - Paul

Aziz Çapkurt - Ebu Zalim

Serkan Genç - Musaf

Sezgin Uzunbekiroğlu - Fatima

Taha Bora Elkoca - Ahmet

Dilan Gülmez - Ayşe

Gizem Özmen - Nursev

Mert Özbek - John

Muhammed El Şama - Cemal

Mehmet Ali Gümüş - Serkan

Hilal Arda Uysal- Pelin

02-08-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar