Acun Ilıcalı ve Yağmur Tanrısevsin Hatay’da Buluştu

Acun Ilıcalı ve Yağmur Tanrısevsin Hatay’da Buluştu
Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ile Kalp Yarası adlı dizide rol alan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin Fenerbahçe Hatay Spor karşılaşmasını birlikte seyrettiler.

Magazin basını ve sosyal medya için ülkemizde konu sıkıntısı hemen hemen hiç çekilmiyor desek yeridir. Her gün ya bir ayrılık haberi, ya ölüm, ya ihanet ya da bomba bir aşk konusu gündeme geliyor. Bunların hiçbiri olmadığı zamanlar ise iki meşhur insanın bir organizasyonda bir araya gelmesi gündem haline gelebiliyor. Geçtiğimiz günlerde de yine böyle bir olay gerçekleşti. Ünlü isim Acun Ilıcalı ile oyuncu Yağmur Tanrısevsin Hatay’da bir araya geldi. Fenerbahçe Futbol Takımı’nın Hatay Spor ile yapacağı maç için bu şehre giden ünlü isim Acun Ilıcalı yine Hatay’da çekilen Kalp Yarası adlı dizide başrol oynayan Yağmur Tanrısevsin ile maçı birlikte takip ettiler. Acun Ilıcalı’nın bu anın fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamasıyla ise olay bir anda günde haline geldi.

Maçı Birlikte Seyrettiler

Fenerbahçe ile Hatay Spor arasında geçtiğimiz pazar günü oynanan Süper Lig maçını ünlü isim Acun ılıcalı ile Hatay’da çekimleri devam eden Kalp Yarası adlı dizide Ayşe karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin birlikte seyrettiler. İkili daha sonra Hatay’da birlikte gezerek yemek yediler. Maç anını sosyal medya hesabından yayınlayan Acun Ilıcalı’nın bu paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yapıldı. Bilindiği gibi ünlü ve güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile şu sıralar O Ses Türkiye adlı yarışmada jüri olan ve Acun Ilıcalı ile arasının iyi olduğu bilinen Oğuzhan Koç bir zamanlar sevgililerdi. Çift daha sonra ayrılmıştı.

Yağmur Tanrısevsin Kimdir?

Şu sıralar Atv’de yayınlanan Kalp Yarası adlı dizide Ayşe karakteriyle seyirci karşısına çıkan Acun Ilıcalı ve Yağmur Tanrısevsin Hatay’da Buluştu 24 Ağustos 1990 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi seramik Bölümünden mezun olan ünlü isim daha sonra oyunculuğa merak salarak bu konuda eğitimler almıştır. Daha sonra dizilerde boy göstermeye başlayan Yağmur Tanrısevsin bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Güzel oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, İki Yalancı, Yok Artık 2, Bana Baba Dedi, Kaçak, Aşk Ağlatır, Güneşi Beklerken, Pis Yedili, Kalbim Seni Seçti, Adını Feriha Koydum adlı yapımlar bulunmaktadır.

28-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar