Aslışah Alkoçlar Anne Oldu

Aslışah Alkoçlar Anne Oldu
Geçtiğimiz Şubat ayında ünlü isim Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Çift bebeğin adını Cem koydu

Magazin basını ve sosyal medya dün yeni dünyaya gelen bir bebeği ve annesini manşetlerine taşıdı. Geçtiğimiz Şubat ayında evlenen ünlü isimler Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ’ın dün sağlıklı bir erkek çocukları dünyaya geldi. Özel bir hastanede dünyaya gelen bebek ve annesinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken magazin basını ve sosyal medya bu olayı gündem yaptı. Ünlü isimlerin ilk çocukları olan ve geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Aslışah Alkoçlar bu doğumu da yine sosyal medya hesabından sevenleri ve takipçileriyle paylaştı. Kaan Demirağ ile Aslışah Alkoçlar’ın dünyaya gelen erkek bebeklerine Cem adı konuldu. Doğumun ardından ailenin ve yakınlarının oldukça sevinçli olduğu örenilirken pek çok ünlü isimden de tebrik mesajları geldi.

Cem Bebek Dünyaya Geldi

Bu senenin başında 9 Ocak’ta nişanlanan ve 6 Şubat’ta da Beşiktaş’ta bir otelde nikah masasına oturarak evlenen Kaan Demirağ ile Aslışah Alkoçlar’ın sağlıklı bir erkek çocukları dünyaya geldi. Ünlü sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit’in torunu olan Aslışah Alkoçlar evlilik süreci dahil hamilelik sürecini sık sık sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Dün özel bir hastanede ilk bebeğini dünyaya getirerek annelik heyecanını ilk kez yaşayan Aslışah Alkoçlar bu anın fotoğrafını da sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Ünlü isim paylaşımında ”Oğlumuz Cem Demirağ 26.09.2021’de doğdu. Heyecanımızı ve mutluluğumuzu bizimle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım kısa sürede gündem olurken binlerce beğeni ve yorum aldı. Dünyaya gelen bebeğin erkek olduğu öğrenilirken adı da Cem olarak konuldu. Biz de ilk kez anne ve baba olan çifti tebrik ediyor ve bebeğe nice sağlıklı ve güzel ömürler diliyoruz.

Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ Kimdir?

Türk Sineması’nın ünlü ve başarılı oyuncularından Hülya Koçyiğit’in torunu olan Aslışah Alkoçlar 1993 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslışah Alkoçlar aynı zamanda eski ve başarılı oyuncu Gülşah Alkoçlar’ın kızıdır. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından İngiltere’de ekonomi eğitimi almıştır. 37 yaşında olan ve HD Group’un sahibinin oğlu olan Kaan Demirağ eğitimini tamamladıktan sonra aile şirketi olan gıda sektöründe yöneticilik yapmaya başlamıştır.

28-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar