Acun Ilıcalı Yeni Sevgilisini Resmen İlan Etti!

Acun Ilıcalı Yeni Sevgilisini Resmen İlan Etti!
Son günlerde sosyal medya ve magazin dünyası Acun Ilıcalı etrafında şekilleniyor. Önce Şeyma Subaşı şimdi de yeni sevgili olduğu iddia edilen Ayça Çağla Altunkaya… İşte detaylar!

Son birkaç gündür sosyal medya ve magazin dünyası resmen Acun Ilıcalı’ya çalıştık desek yeridir herhalde. Önce survivor dolayısıyla çıkan tartışmalar, Acun Ilıcalı’nın Survivor’da ünlülere resmen esip gürlemesi, sonra Acun Ilıcalı’nın İnstagram hesabından canlı yayın yapması sırasında eski eşinin sürpriz bir şekilde yayına katılması ev Acun Ilıcalı’nın yüzündeki şok ifade magazin basınında çokça konuşuldu ve türlü türlü yorumlar yapıldı. Özellikle Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’nın yayına girerek kızı Melisa için yorum yapması ve acun’un yüzündeki ifade çok konuşuldu gün boyunca. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi ve hatta resmen acun Ilıcalı karşı atağa geçer gibi yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Ayça çağla Altunkaya’nın da aralarında bulunduğu bir grup insanla çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşım bir anda Acun Ilıcalı yeni sevgilisini buldu yorumlarına yol açarken asıl sürpriz daha sonra geldi. İşte detaylar!

Önce Şeyma Subaşı Bağlandı Sonra Ayça Çağla!

Acun Ilıcalı şu sıralar Dominik’te ve hemen her yaşadığı olay oluyor ve haberlerde bir numaraya yerleşiyor. Özellikle Survivor 2020 ile ilgili yorum ve haberler bunların çoğunu oluştursa da son iki gündür gündem Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’nın instagramdan canlı yayın sırasında bağlanması ve kızı Melisa için yorumda bulunması gündemde ilk sıraya yerleşirken şimdi de Acun Ilıcalı’nın yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Ayça çağla Altunkaya gündeme yerleşti. Adı uzun süredir Ayça çağla ile anılan ancak bir türlü bu ilişkiyi gözler önünde yaşamayan ve magazin dünyasından kaçan Acun Ilıcalı sanki Şeyma Subaşı’nın yaptığına nazire edercesine Ayça Çağla ile çekilmiş bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Bu durum Acun’un yeni sevgilisini resmen ilan etti iddialarını gündeme getirirken asıl bomba bu haberin ardından geldi. Acun Ilıcalı’nın İnstagramdan canlı yayınına katılan ve kızı Melisa’ya mesaj yollayan Şeyma Subaşı, Acun’un yüzünde donuk bir ifade ortaya çıkmasına sebep olmuştu. Ama canlı yayın henüz bitmeden bu sefer yayına Acun Ilıcalı’nın sevgilisi olduğu iddia edilen Ayça Çağla Altunkaya katıldı ve o da Acun Ilıcalı’ya yorum yaptı. Ancak bu sefer Acun Ilıcalı’nın yüzündeki tebessüm dikkatlerden kaçmadı.

Ayça Çağla Altunkaya Kimdir?

Henüz 20 yaşında olan ve 1999 yılında dünyaya gelen Ayça Çağla Altunkaya Yalova’da yaşamaktadır. Hemşirelik okulu mezunu olan ve Hemşirelik yapan Ayça çağla basketbol ile yakından ilgilenmektedir. Bir süredir adı acun Ilıcalı ile anılan Ayça Çağla Altınkaya daha önce O ses Türkiye adlı yarışmada da Acun’un yakınlarında görüntülenmişti.

21-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar